in

Megjöttek az első 2020-as karácsonyi dalok

Október van, de már megjöttek az első 2020-as karácsonyi dalok – írja a player.hu

Van-e köztük új Michael Bublé? Hát római katolikus-e a pápa?!

Nincs is annál szebb, mint amikor a rohadt eső elől egy boltba befutva máris megszólal október közepén a jó öreg Last Christmas, hogy tudd, máris elfáradhatsz megvásárolni a szaloncukrot, ami persze már kapható a karácsonyi díszek mellett így ősszel, mert mikor máskor kezdődne a karácsonyi szezon, ha nem októberben?!

Hogy abszolút idegállapotb… karácsonyi hangulatba kerülj már most, el is kezdődött flottul a karácsonyi slágerek előhúzása a tarsolyból, itt van a tavalyi lemezének deluxe kiadásával fenyegető Gwen Stefani, Meghan Trainor egészen odáig elmerészkedett, hogy feldolgozta a Last Christmast (ez itt most egy saját dala, tessék megnyugodni), Dolly Parton biztosra megy, úgyhogy a karácsony koronázatlan királyával, Michael Bubléval dúdol el egy fenyőillatút, a meglepetésszerűen karácsonyi lemezzel előkerült Goo Goo Dolls is beszállt a buliba, Carrie Underwood pedig John Legenddel énekel a hóban.

Rettentően korán van még ehhez. Egyébként nincs ezzel baj, csak akkor januárban már jöhetne a nyár első slágere, de ilyenkor még mindenki inkább a Hóangyalom, sej című dalát hozza ki a Szétadlak a Balcsinál helyett. Kár.

Klikk az player.hu összeállításért.

Várjuk a véleményed!

Bécsben idén is megrendezik a karácsonyi vásárokat

Hasznos tippek vállakozóknak – Google Ads hirdetések a karácsonyi időszakban