in

Bécsben idén is megrendezik a karácsonyi vásárokat

Idén is megrendezik a hagyományos karácsonyi vásárokat Bécsben az előírt egészségügyi szabályok betartása mellett. A Városháza előtti téren felépül majd a Jégálom korcsolyapálya kisebb verziója is, a szabadtéri szilveszteri ünnepség viszont elmarad.

Elfogadta a város a Bécsi Gazdasági Kamara koronavírus elleni védekezésről szóló javaslatait, így idén is megrendezhetik a hagyományos karácsonyi vásárok az osztrák fővárosban.

Az egyes vásárok méretétől és elhelyezkedésétől függően különböző egészségügyi szabályokat kell majd betartani. A maszk viselése az étkezéseken kívül mindenhol kötelező lesz, eladóknak és látogatóknak egyaránt.Egyirányú forgalmi rendet alakítanak ki, illetve ahol szükséges, korlátozzák a látogatók számát is – tudatta a részleteket Bécs Város Külképviseleti Irodája.

Idén is megrendezik tehát a Bécsi Városháza, a Rathausplatz előtt található karácsonyi vásárt, a tér másik felén pedig megszokott módon helyet kap a Karácsonyi Álom, a Wiener Weihnachtstraum, ahol egy igazi téli mesevilágot csodálhatnak meg az arra látogatók. Újra feállítják a kétszáz vörös szívvel feldíszített fát, a Herzelbaumot is.

A turizmus.com teljes cikkéért klikk.

Várjuk a véleményed!

Óvatosan a vásárlással – az év végéig bővül a karácsonyi kínálat

Megjöttek az első 2020-as karácsonyi dalok