in ,

Wolt SZÉP kártya fizetés – Infok itt!

Wolt SZÉP kártya fizetés – Infok itt!

Wolt-nál már elfogadják a SZÉP kártyát.

– A Wolt Szolgáltatásban biztosított egyes fizetési módokat (pl. SZÉP Kártyás fizetés) a Wolt jogosult egyoldalúan bevezetni, megváltoztatni és megszüntetni. SZÉP Kártyával történő fizetés csak azon partnereink esetén lehetséges, amelyek és amelyek termékei, illetve szolgáltatásai megfelelnek a SZÉP Kártya Rendeletnek (pl. bizonyos éttermi partnerek) és amelyek tekintetében beállításra került a SZÉP Kártyás fizetés lehetősége a Wolt Szolgáltatásban.

A Wolt egyoldalúan jogosult meghatározni, hogy mely bank által kibocsátott SZÉP Kártyával történő fizetést tesz lehetővé a Wolt Szolgáltatásban, valamint azt is, hogy lehetővé teszi-e a SZÉP Kártyás fizetést egy adott, a SZÉP Kártya Rendeletnek megfelelő partner vagy annak adott termékei, illetve szolgáltatásai tekintetében. Arról, hogy az adott partner, illetve rendelés tekintetében milyen fizetési mód igénybevételére van lehetőséged, a Wolt Szolgáltatásban tájékozódhatsz

A Wolt egy finn startup, amely 2014-ben indult el Helsinkiben, 2018 májusában pedig Budapesten is megnyitottak helyi csapatukkal.

“Szeretjük a jó ételeket és minden éttermünket személyesen választottuk ki, hogy a legjobb választékot tudjuk kínálni neked. Ha rajtunk keresztül rendelsz, az ételedet követheted egészen az étteremtől az otthonodig. Fontos számunkra, hogy a Wolt használata jó élmény legyen a számodra, ezért az Ügyfélszolgálat nyitva tartási időben folyamatosan készenlétben áll, ha szükséged lenne rá. ” – közölte a cég.

A Wolt SZÉP kártya fizetés – Infok itt! bejegyzés először a Spórolj naponta! jelent meg.

Várjuk a véleményed!

A fehér karácsony esélye 2021-ben

Magyar Posta nyomkövetés telefonszám – infok itt