in

Ünnepi kínálattal várja a Pannon Várszínház a közönséget

Karácsony és újév között ünnepi kínálattal, szilveszter este pedig a közelmúltban Veszprémben megalakult In Vino együttes koncertjével várja a nézőket a veszprémi Pannon Várszínház – közölte hétfői veszprémi sajtótájékoztatóján a teátrum igazgatója.

Vándorfi László elmondta, hogy a két ünnep között változatos, az egész családot megszólító kínálattal várják a közönséget.

December 27-én a Hattyúcskák tava című táncos mesejátékkal készülnek, amelyet Csajkovszkij zenéjének felhasználásával állítanak színpadra, este pedig az Egy darabot a szívemből című musicalt nézhetik meg az érdeklődők. December 30-án a Mesevarázs című darabot láthatják a gyermekek, este pedig a Hegedűs a háztetőn című musical kerül színpadra – részletezte Vándorfi László.

Az év utolsó napján az In Vino együttes lép színre, koncertjükön a Pannon Várszínház stábja egyéb meglepetések mellett borkóstolóval várja a nézőket – közölte az igazgató.

Felidézte, hogy a bordalokat és népszerű dallamokat előadó együttes a Pannon Várszínház által szervezett, Starfactory című országos tehetségkutató verseny két felfedezettjével, Ágoston Mátéval és Ruff Rolanddal, valamint a színház fiatal színészével, Szente Árpád Csabával alakult meg a közelmúltban.

Vándorfi László kiemelte: az ünnepek idején játszott előadásokkal azt szeretnék elérni, hogy a családok minél több időt töltsenek együtt hasznosan, e mellett pedig olyan darabokat visznek színre, melyek közös jellemzője, hogy “lebomlik a fal” a néző és a színészek között és mód nyílik a személyes találkozásra a színház falai között.

– mti –

Várjuk a véleményed!

Avon karácsonyi katalógus 2015

Kiemelten ellenőrzik a karácsonyi élelmiszereket