in

Pál Dénes két karácsonyi koncertet ad 2017-ben

pál dénes karácsonyi koncert 2017

Pál Dénes duplázik!

Az egyre népszerűbb énekes karácsony előtt kétszer is színpadra áll, hogy bársonyos hangjával megdobogtassa a női szíveket! A koncerteken persze a férfiak sem fognak unatkozni, hiszen a muzsika és a csodálatos dalszövegek hatására minden jelenlevő hangulatba jön, és kedvet kap egy kis romantikára!

Persze a rendezvényeken a szerelmesek mellett a családokat is szívesen látják, hogy több generáció együtt feledkezhessen meg a hétköznapi problémákról. Anyák és lányaik, apák és fiaik, nagyszülők és unokáik is megtalálhatják a számukra legsokatmondóbb dalokat.

Csókolózó párok, egymást átölelő fiúk és lányok! Ennél szebb ajándékot aligha kaphatna Pál Dénes! Márpedig egészen biztos, hogy ebben a látványban lesz része, miközben a színpadról vízslatja majd, mit művelnek éppen a rajongói. Hát nem gyönyörű? Dehogynem! Aki szeretne ennek a részesévé válni, nem kell mást tennie, mint jegyet váltania a két est valamelyikére!

Dénes december 17-én a budapesti MOM Parkban lép fel, aztán december 21-én Miskolcon várja az érdeklődőket a Művészetek Házában.

Pál Dénesnél már szinte hagyomány, hogy miközben a világ Krisztus születésének ünnepére várakozik, adventben megteremti az ünnepi hangulatot. Bizonyára előkerül majd a színpadon a csillagszóró, és a háttérben is megjelennek az ünnepi fények.

Várjuk a véleményed!
Gödöllői Királyi Kastély advent

Különleges Adventre készül a Gödöllői Királyi Kastély!

Karácsonyi fényvillamos Budapesten 2017-ben – infok itt