in

mömax Club Card – igénylés, kedvezmények

mömax Club Card – igénylés, kedvezmények.

A mömax Club Card előnyei

Váltsd ki Te is a mömax Club Cardot és élvezd annak minden előnyét! A legkülönfélébb akciókban vehetsz részt Club Card tulajdonosként: áruházi születésnapok, Pink Weekend, extra, havonta változó törzsvásárlói ajánlatok és kedvezményes kisteherautó bérlés.

Mit kell tenned, hogy csatlakozhass?

Töltsd ki a regisztrációs adatlapot a Mömax áruházaikban és máris klub tag vagy!

Egyszerűen töltsd ki a regisztrációs lapot és kitöltve add le a vevőszolgálaton. A Club Cardot azonnal használhatod, a pontjaid pedig jóváírásra kerülnek vásárlásaid után. Ha egy vásárlás alkalmával elfelejtetted érvényesíteni a törzsvásárlói kártyát, egyszerűen menj vissza áruházunkba a kártyáddal és a vásárlást igazoló blokkal. Kollégáink jóváírják pontjaidat.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy weboldalunkon az online kártyaigénylés átmenetileg nem elérhető! Megértésedet köszönjük!

Hogy működik a gyűjtött pontok elszámolása?

Elszámolásaidat és a pontjaidnak megfelelő kedvezményt a következő év elején, e-mail formájában kapod meg, ezért nagyon fontos, hogy olyan e-mail címet adj meg, amin elérhető vagy és érvényes hírlevélfeliratkozással rendelkezel! Bónusz pontjaidat december 31-el számoljuk el. A bónusz pontok összesítése és elszámolása a január 1. és december 31. közötti időszakban történt összes vásárlásra számítódik.

Vásárlásaid után ezekhez az egyszeri kedvezményekhez juthatsz:

  • 250.000Ft alatti vásárlás esetén – egy meglepetés ajándékot kapsz
  • 250.000Ft – 499.999Ft közötti vásárlás esetén – 5% kedvezmény a következő vásárlás értékéből
  • 500.000Ft – 749.999Ft közötti vásárlás esetén – 10% kedvezmény a következő vásárlás értékéből
  • 750.000Ft feletti vásárlás esetén – 15% kedvezmény a következő vásárlás értékéből

A kapott százalékos kedvezmények más akcióval nem összevonhatóak. A kuponok érvényességét keresd a pontelszámoló levélben!

Havonta megújuló törzsvásárlói ajánlatok

Törzsvásárlóinknak minden hónapban egyedi ajánlatokkal kedveskedünk, melyet kizárólag a Club Card felmutatásával, számának megadásával érvényesíthetsz. Mutasd fel minden vásárlásnál törzsvásárlói kártyádat az áruházban vagy add meg az online shopban és vásárlásaid jóváírásra kerülnek. Az online shopban is megrendelheted a havi törzsvásárlói ajánlat kosárral jelölt termékét a törzsvásárlói online kuponkód beírásával! Ezt a kódot keresd a főoldalon vagy a törzsvásárlói hírlevélben!

Minden hónapban újabb termékeket ajánlunk törzsvásárlóinknak az akciósnál alacsonyabb áron: négy bútort és négy lakberendezési kiegészítőt.

Online vásárlásnál: tedd a kosárba → írd be a törzsvásárlói kuponkódot → a törzsvásárlói ár megjelenik

Áruházi vásárlásnál: a kasszánál mutasd fel a törzsvásárlói kártyádat vagy a vonalkódot az applikáción keresztül. Ha nincs nálad a kártya se csüggedj! Diktáld be a törzsvásárlói kártya számát a kasszánál a mömax felhasználói fiókodból!

Az ajánlatokról minden hónap elején hírlevelünkben tájékozódhatsz. Regisztrálj a mömax hírlevélre, hogy az elsők közt értesülhess az újabb akciókról!

A mömax Club Card – igénylés, kedvezmények bejegyzés először a Spórolj naponta! jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Rubik Ernő könyve a Tesco áruházakban is!

Hat retro karácsonyfadísz – fotók