in

Mi az a ToTu? Eláruljuk!

Cukrászati és pékipari tejtermék helyettesítő kiváló állati fehérjékkel, ez a ToTu

A ToTu termékcsalád egyre keresettebb a kiskereskedelemben. Ugyanakkor cukrászdák, pékségek, nagykonyhák, éttermek körében élelmiszeri alapanyagaként is egyre népszerűbb. Remekül ki lehet váltani a tojásfehérje-alapú ToTu termékcsaláddal a túrót, sajtkrémet, cukrászati krémeket, tejfölt, tejet. Az ezzel elkészített termékeket a laktózérzékenyek, tejfehérje allergiások vagy a tejtermékeket más okból nem fogyasztók is bátran fogyaszthatják.

Magyarországon is egyre több étlapon szerepelnek csökkentett energiatartalmú illetve paleo ételek. Ezek előállításában tud nagy segítség lenni a ToTu termékcsalád. Ugyanis a tojásfehérje szinte kizárólag az emberi szervezet számára jól hasznosuló fehérjéket tartalmaz, ráadásul szénhidrát- és zsír tartalma gyakorlatilag nincsen.

Természetesen a ToTu-t alapanyagként felhasználók nagyobb kiszerelésben is választhatják a termékeket.

A legnagyobb cukrászati partnerük a Mentes Cukrászüzem, melynek ügyvezetője, tulajdonosa, Oltványi Zsolt bővebben kifejtette, kinek készítenek tejmentes termékeket?!

– A Mentes Cukrászüzem 2013-óta működő glutén-, tej- és hozzáadott cukormentes termékek gyártására specializálódott cukrászati és pékipari termelő és értékesítő családi vállalkozás. Országosan több mint 100 egységben elérhetőek termékeink. Bio boltok, cukrászdák, éttermek, kávézók és rendezvényszervező egységek egyaránt nyitottak az egészségtudatos termékek értékesítése területén. Külföldre szállítunk sokkolt-fagyasztott születésnapi tortákat olasz ügyfelek részére, Magyarországon is több üzletben is elérhetőek termékeink – mondta Oltványi Zsolt, aki arra is kitért, mennyire lehet a ToTu termékeket a tejtermékekhez hasonlóan használni?!

– Több éve dolgozunk ToTu-s termékekkel, amelyek egy kis citrom és cukorhelyettesítő hozzáadásával az édesipari termékeinkben tökéletesen kiváltja a tejfehérje érzékenységben szenvedők által nem fogyasztható túrót. Pék- és cukrászipari termékek gyártása során egyaránt jól és könnyedén használható egészségtudatos alapanyag sós termékekhez egyaránt.

További információ: https://capriovus.eu/totu-termekek/

https://www.facebook.com/totutojastermek

A Mi az a ToTu? Eláruljuk! bejegyzés először a Spórolj naponta! jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Ez a Family Frost telefonszáma

Meghitt adventi programokkal készülnek Tatárszentgyörgyön