in

Mi a Venira? Ismerd meg!

Ismerd meg a Venira terméket!

Mi a Venira?

A Venira egy természetes táplálékkiegészítő, amely teljes körű gondoskodást és táplálékot biztosít haja, körme és bőre számára a mindegyik kapszulában lévő 18 hatóanyagnak köszönhetően.

Milyen hosszú ideig kell a Venirát használni?

Minden szervezet specifikus és másként reagál a táplálékkiegészítőkre. Az első eredményeknek a kezelés kezdetétől számított 3-4 hét után kellene megjelenni. Azt javasoljuk, hogy fejezze be a teljes első kúrát, ami egy Venira csomagolásnak felel meg, amelyben 80 kapszula található és 40 napra elegendő. Ne feledje, hogy legfontosabb a termék rendszeres használata és csak így lehet a legjobb és leggyorsabb eredményeket elérni. A nagyobb hatékonyság érdekében a 80 vagy a 120 napos kúrát ajánlják.

Milyen rendszerességgel kell a Venirát használni?

2x naponta javasolják a Venira szedését. 1 kapszulát reggel étkezés előtt és 1 kapszulát este, szintén étkezés előtt. Étkezés előtti fogyasztása növeli a teljes felszívódás lehetőségét.

Biztonságos a Venira fogyasztása?

A termék természetes és orvosilag teljesen ártalmatlan. A Venira megfelel az összes szabványnak, és megfelel a táplálékkiegészítők előállítására és értékesítésére vonatkozó követelményeknek a Magyar Köztársaságban és az EU-ban.

A Mi a Venira? Ismerd meg! bejegyzés először a Spórolj naponta! jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Kinek ajánlott a Venira?

Timestore.hu – nézz be, ha órát keresel