in

Kinek ajánlott a Venira?

Ismerd meg a Venira terméket!

Venira a természetes táplálékkiegészítők, hajkozmetikumok, köröm- és bőrápolás márkája, gyártója a cseh Topadroit, a.s. cég. Egyedülálló és kiváló minőségű termékösszetételének, megfelelő árainak és általános profiljának köszönhetően a Venira gyorsan népszerű és jól ismert márkává vált a cseh és szlovák piacon.

Mi a Venira?

A Venira természetes táplálékkiegészítő, amely 18 összetevőjével teljes körű ápolást nyújt a haj, a köröm és a bőr számára.

Milyen hosszú ideig kell a Venirát használni?

Minden szervezet egyedi, és másként reagál a táplálékkiegészítőkre. Az első eredmények általában a kezelés kezdetétől számított 3-4 hét után jelentkeznek. Azt javasoljuk, hogy szedd végig a teljes első kúrát, ami egy csomag Venirának felel meg. Ebben 80 kapszula található és 40 napra elegendő. Ne feledd, hogy legfontosabb a termék rendszeres használata, csak így lehet a legjobb eredményeket elérni. A nagyobb hatékonyság érdekében a 80 vagy a 120 napos kúrát ajánljuk.

Milyen rendszerességgel kell a Venirát használni?

A Venira szedését naponta két alkalommal javasoljuk. Az első kapszulát reggel, étkezés előtt, a másik kapszulát este, szintén étkezés előtt célszerű bevenni. Az étkezés előtti fogyasztás növeli a hatóanyagok felszívódását.

Biztonságos a Venira fogyasztása?

A termék természetes és orvosilag teljesen ártalmatlan. A Venira megfelel az összes szabványnak, és megfelel a táplálékkiegészítők előállítására és értékesítésére vonatkozó magyar és Európai Uniós követelményeknek.

Kinek ajánlott a Venira?

A Venira mindenki számára ajánlott, aki komplex táplálékkiegészítőt keres haja, körme és bőre számára. Nők és férfiak egyaránt használhatják. A termék 12 év alatti gyermekeknek nem adható.

Használható a Venira terhesség és szoptatás alatt?

A Venira teljesen természetes és az egészség szempontjából kifogástalan, ennek ellenére javasoljuk, hogy az összetételével kapcsolatban konzultálj a kezelőorvosoddal. A Venirát sok terhes és szoptató nő használja, és még soha nem érkezett semmilyen negatív visszajelzés.

Mi történik, ha abbahagyom a Venira szedését?

Ha abbahagyod a Veniraszedését, az semmilyen mellékhatással nem jár, alkalmazása egyik napról a másikra is abbahagyható. Komplexitásából adódóan azonban egy kitűnő segítőtársat veszítesz el, melynek kapszulájában 18 hatóanyag ápolja a gyönyörű és egészséges hajat, körmöket és bőrt.

Hol gyártják a Venirát?

A termék gyártása és tesztelése Csehországban történik.

A Kinek ajánlott a Venira? bejegyzés először a Spórolj naponta! jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Keresd a legizgalmasabb darabokat – Vivantis.hu

Mi a Venira? Ismerd meg!