in

Megjelent a Nők Lapja Advent 2019

Megjelent a Nők Lapja Advent 2019.

“A Nők Lapja különszámai elsősorban azokat a nőket célozzák meg, akik aktív életet élnek: tavasszal kertészkednek, szívesen csinosítják otthonukat, nyáron vízitúrára indulnak, télen pedig maguk készítik el az adventi asztali díszt.

A tematikus lapszámok nemcsak igényes vizualitást képviselnek, de praktikus megoldásokat is nyújtanak a női szabadidős tevékenységekhez. Mindegyik kiadványunk igyekszik igényes olvasnivalóval szórakoztatni a világra nyitott olvasóinkat.
A különszámokat a jól ismert Nők Lapja újságírók írják, akik ezúttal is számtalan műfajban próbálhatják ki magukat – az interjútól a riporton át a humoros jegyzetig.” – áll a magazin bemutatásában.

Nők Lapja Advent 2019

„Nem számít, hogy tavasz, nyár, ősz vagy éppen tél van, a lényeg, hogy mindig a szeretteinkkel és a családunkkal törődjünk a legtöbbet. Akár úgy, hogy adventi különszámunk segítségével együtt készülünk a karácsonyra.” – áll a lap ajánlójában.

“A tél még csak próbálgatja az erejét, az üzletekben már az ünnepekre készülődnek: karácsonyfadíszek, girlandok, adventi naptárak és még számtalan kiegészítő közül válogathatunk, sőt, már a töltött káposztához való savanyított levelek is a hűtőpultba kerültek. Amikor először jut eszembe, hogy meg is kóstolnám ezt az ételt, biztos, hogy közeledik a karácsony. Kiadósabb ételekre vágyom, előveszem a kristályüvegből készült csengettyűt, várakozással tölt el, hogy hamarosan csend lesz körülöttünk és magunkban is. Hogy egy templom csendjében vagy a szobánk melegében találjuk meg a harmóniát, mindenkinek a lelki alkatától függ… Ahogy egyik interjúalanyunk fogalmazott, ilyenkor digitális vákuum keletkezik, a hivatalos üzenetek év végén szinte megszűnnek, a kötelezettségeket elengedhetjük. A közös étkezések, nagy főzések kerülnek középpontba, ha ilyentájt bekukkantanánk egy család konyhájába, biztosan sok szorgoskodó kezet látnánk. A gyerekeket is bevonhatjuk a készülődésbe, készíthetünk velük együtt ajándékot, azzal talán még személyesebbé, emlékezetesebbé tesszük az alkalmat. Az ünnep a családé, örüljünk együtt az adventnek, menjünk koncertre, színházba, tegyünk közös sétákat. Látogassuk meg a rokonokat, akikről talán már elfeledkeztünk. Sokan elutazunk ilyenkor, hogy ne legyen megterhelő a készülődés, de bárhol is legyünk, a legfontosabb, hogy együtt legyünk. Lapszámunkban minden benne van, ami a készülődéshez fontos: a hógömbtől az ünnepi ételeken át az adventi üzenetig.” – írja Eszes Andrea, felelős szerkesztő a kiadvány felvezetőjében.

Nők Lapja Advent 2019 ára 690 forint

Mutatjuk, mire számíthatsz, ha fellapozod a magazint, íme!

Várjuk a véleményed!

Szaloncukrok a 70-es években – íme a kínálat

Nyári Károly idén is karácsonyi koncertet ad Budapesten – jegyek itt