in

Duplázik a Legyen Ünnep karácsonyi koncert Budapesten – jegyek itt

Legyen Ünnep karácsonyi koncert Budapesten – jegyek itt.

A nagy érdeklődésre való tekintettel egy plusz délutáni előadása is lesz a Legyen Ünnep karácsonyi koncertnek. December 16-án 17 órától és 19:30 órától a legismertebb karácsonyi dalokat hallhatjuk a legismertebb előadóktól a Kongresszusi Központban.

Az olyan gyönyörű tradicionális ünnepi dalokat, mint a „Csendes Éj”, az „Ó szép fenyő” vagy az „Ave Maria” a karácsony közeledtével szívesen elhallgatjuk a rádiókban, otthon vagy éppen a nagybevásárlás közben. A zene a hétköznapok nyüzsgésében is megnyugtatja a lelkünket és felkészít minket a meghitt pillanatokra.

A „Legyen Ünnep Karácsonyi Koncert” egy igazi béke szigete lesz a szokásos év végi rohanásban. Az ünnep díszletei között, sztárelőadóktól hallgathatjuk meg élőben a kedvenc karácsonyi nótáinkat. A hagyományos ünnepi slágerek mellett a műsor a pop zene olyan gyöngyszemeit is felvonultatja, mint az Edda „Ünnep”, „Akitől minden szép” vagy a Piramis „Ajándék” című slágere.

Jegyvásárlás

A műsor teljes tartalmából CD is megjelenik, amely a helyszínen is elérhető lesz. A „Legyen Ünnep” album és koncert kiváló karácsonyi ajándék is lehet, akár előre is megörvendeztethetjük szeretteinket.

Kökény Attila: Csendes Éj, Mennyből az angyal,
Gáspár Laci: Fehér Karácsony
Varga Viktor: Hull a pelyhes fehér hó
Soltész Rezső: Boldog karácsonyt, Karácsonykor mindig otthon vagyok, White Christmas
Balássy Betty és Varga Feri: Kiskarácsony-nagykarácsony, Száncsengő, Ha elmúlik karácsony
Vikidál Gyula: Dicsőség
Demeter György – Varga Mikós – Vikidál Gyula: Betlehemi királyok
Varga Miklós: Ave Maria
Demeter György: Legyen Ünnep (Demjén)
Luigi: Ajándék (Piramis),
Pataky Attila: Ünnep, Akitől minden szép (Edda)
Majsai Gábor: Karácsonyi mese, Last Christmas (Wham)
Delhusa Gjon: Ó szép fenyő, Hallod a harangok hangját
együtt: Ajándék (Piramis)


Fellépők listája a 19:30 órás előadásra

Balássy Betty és Varga Feri, Delhusa Gjon, Demeter György, Gáspár Laci, Kökény Attila, Luigi, Majsai Gábor, Pataky Attila, Soltész Rezső, Szigeti Ferenc, Varga Mikós, Varga Viktor és Vikidál Gyula

Fellépők listája a 17:00 órás előadásra:

Balássy Betty és Varga Feri, Delhusa Gjon, Demeter György, Luigi, Majsai Gábor, Pataky Attila, Soltész Rezső, Szigeti Ferenc, Varga Mikós, Varga Viktor és Vikidál Gyula

Várjuk a véleményed!

Beatles Karácsonyt tartanak Budapesten

Ez az M3 karácsonyi ajándéka