in

Beatles Karácsonyt tartanak Budapesten

Hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre a The BlackBirds idei utolsó budapesti fellépése, a második Beatles Karácsony, december 27-én este 8-kor. A koncert kapcsán Hoffmann Gyurit, a zenekar alapító-dobosát kérdeztük.

Beatles Karácsony. Jól hangzik, de ha jól emlékszem tavaly volt az első.
Igen. A hatvanas évek elején a Beatles is tartott karácsonyi show-kat, amik december közepétől, január elejéig mentek, akkora volt rájuk az érdeklődés. Persze ránk nem ekkora a kereslet, de azért tavaly is „teltház” volt és sajnos néhány ember már nem is fért be. Idén is hasonlóra számítunk, bár álló helyek még vannak. Ha nem is sok, de még van.

Mennyiben más ez a koncertetek a többinél?
Itt egy kicsit szabadabb kezet adunk magunknak és azt játsszuk, amihez kedvünk van. Persze figyelembe vesszük a kedves közönség kívánságát is. Most pl. többen kérték, hogy legyen jó sok korai dal, mert ők azt szeretik. Mi is szeretjük, miért ne legyen? Meg aztán a New Orleans klubban csak a Beatles Karácsony alkalmával játsszunk. Van egyfajta hangulata annak a helynek. Kicsit exkluzívabb, mint mondjuk az A38 nagyterme, de a közönség is más összetételű.

Vagyis idősebbek?
Inkább. Van vacsorázási lehetőség, boxok, asztalok, de van táncparkett is. A galériáról pedig jó a kilátás.

Várjuk a véleményed!

Ők gyújtották meg a Magyar Színház harmadik adventi gyertyáját

Duplázik a Legyen Ünnep karácsonyi koncert Budapesten – jegyek itt