in

Korda György szerint a karácsony All in

Korda György szerint a karácsony mindent visz, vagyis ahogy ő mondja, “All in”. Ilyenkor ő is nagyobb kedvvel megy el Klárikájával vásárolgatni, igaz, amúgy sincs ellenére, ha vége-hossza nincs shoppingtúrára kell kísérnie a feleségét.

“Sokan gondolhatják, hogy Gyurit erőszakkal kell magammal vonszolnom, ha szeretném felújítani a ruhatárunkat, vagy éppen ajándékokat keresek a szeretteinknek, de ez tévedés. Ő ugyanis annyira szereti ezeket a programokat, hogy szinte megfiatalodik, ha arra kérem, kísérjen el. Rendesen lázba jön, és már jó előre tervezgetni kezdi, merre is vigyen az utunk” – mesélte Balázs Klári 2013-ban a BEST magazinnak.

Korda György természetesen jó férjhez méltóan Klárika méreteivel is tisztában van, és az ízlését is ismeri, így nem okoz neki problémát, ha a megfelelő ajándékot kell kiválasztania.

“Szereti a szép dolgokat, és nagyon igényes is, úgyhogy az igazat megvallva nincs nehéz dolgom, ha elkísér, mert éles szemmel szúrja ki a nekem való darabokat. A méretemet tekintve is tévedhetetlen, amit a kezembe ad, próba nélkül vihetem is a kasszához” – tette hozzá Klárika.

Várjuk a véleményed!

Ez volt a karácsonyi menü Korda Györgyéknél

Karácsonyi koncert showra készülnek Korda Györgyék