in

Karácsonyi koncert showra készülnek Korda Györgyék

Korda György & Balázs Klári Karácsonyi Koncert Show Bagi Nacsával – „Fergeteges soha nem látott koncert show“ – a legnagyobb Korda slágerek és felhőtlen humor egy estén.

Korda György közel 60 éve alkot, dolgozik, énekel, és minden kérésnek eleget tesz, ha a közönségről van szó. Talán ennek is köszönhető, hogy az 1958-ban először színpadra lépett előadóművész a mai napig teltházak előtt énekel és óriási népszerűségnek örvend.

Az életvidámsága és a zene szeretete még mindig hajtja őt. Minden fellépésén, koncertjén egy energikus, humoros, és csodálatos hanggal megáldott művész köszönt bennünket, aki szemrebbenés nélkül másfél órán keresztül szórakoztat bennünket oldalán a nagyszerű énekesnővel Balázs Klárival.

“Csináljunk egy igazán felejthetetlen bulit Bagi Nacsával…”, hangzott el Korda György szájából a varázsmondat, amely egy igazi lavinát indított el, és igencsak felcsigázta a közönséget. A koncert show egy igazi különleges eddig soha nem látott csemege lesz azok számára, akik ellátogatnak majd a koncertsorozat valamelyik állomására. Balázs Klári természetesen éppúgy elengedhetetlen alkotóeleme lesz a show-nak, mig Bagi Nacsáék is színre lépnek mint  Korda házaspár sőt még egy felejthetetlen közös duettet is hallhatunk majd a két Kordától…

A karácsonyi ünnepek közelsége révén Korda György és Balázs Klári eddig soha nem hallott karácsonyi meglepetéssel is készül majd.

A koncertet kísérő Monarchia zenekar szimfónikusai pedig garantáltan egyedi hangzásúvá teszik majd az előadást, akik eddig ismeretlen átiratokat is mutatnak majd nekünk Korda György mindenki számára ismert slágereiből.

A vizuál technikáért felelős cég szakemberei pedig elénk varázsolják a múltbéli nagy slágerek videoklipjeit is.

 

Várjuk a véleményed!

Korda György szerint a karácsony All in

Edda Művek – Ünnep