in

Kiskarácsony sorsjegy 2021 – mutatjuk az információkat

Kiskarácsony sorsjegy 2021 – mutatjuk az információkat.

KISKARÁCSONY 2021

Főnyeremény: 25 millió Ft

Ár: 500 Ft

Játékinformációk – Kiskarácsony sorsjegy

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 25 000 000 Ft
Megjelenés: 2021. november 5.
Nyerési esély: 1: 3,18
Kibocsátott darabszám: 5,5 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01

A sorsjegyen négy játékmező található, amelyek fedőrétegének ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

Az első játékban a kaparófelület ledörzsölése után 3 azonos összeget kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. 3 azonos összeg megtalálása estén a játékos nyereménye a kaparófelület alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.
A második játékban a kaparófelület ledörzsölése után egy sorban, oszlopban vagy az átlók valamelyikében 3 egyforma szimbólumot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Ebben az esetben a játékos nyereménye a kaparófelület alatt található „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A harmadik játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak az A, J, Á, N, D, É és K betűk mindegyikét meg kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ebben az esetben a nyereménye a kaparófelület alatt található „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A Bónuszjátékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak “angyal” szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye 2 000 Ft.
A fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos a kaparófelület alatt az első játékban nem talál 3 azonos összeget, a második játékban nem talál egy sorban, oszlopban vagy az átlók valamelyikében 3 egyforma szimbólumot, a harmadik játékban nem találja meg az A, J, Á, N, D, É és K betűk mindegyikét, és a Bónuszjátékban nem talál angyal szimbólumot.

 

Várjuk a véleményed!

Nagykarácsony sorsjegy 2021 – mutatjuk az információkat

Karácsonyi rádió - karácsonyi zenék online

Karácsonyi rádió – karácsonyi zenék online