in

Karácsonyi rádió – karácsonyi zenék online

Karácsonyi rádió - karácsonyi zenék online

Karácsonyi rádió – karácsonyi zenék online. Mutatjuk összeállításunkat.

Íme öt karácsony rádió. Bizony öt rádióadó, ahol huszonnégy órán keresztül csak és kizárólag karácsonyi dalok szólnak.

Christmas FM 2015-ben indult Magyarországon, a rádió célja, hogy a Magyarországon ismert legjobb karácsonyi dalokat játssza a nap 24 órájában. A dalok között elhangzanak a klasszikus karácsonyi nóták, a legjobb magyar pop karácsonyi dalok és a népszerű világsztárok feldolgozott karácsonyi énekei.

Külön plusz, hogy láthatjuk a dalok címét és az előadókat is. Karácsonykor kötelező, és ezzel elkerülhetjük a vitákat is, hogy melyik cd-t hallgassuk.

Az oldal roppant egyszerű, csak kattintsunk a linkre és már hallgathatjuk a karácsonyi dalokat. (Lehet, hogy egy picit várni kell, mire megszólal!)
(Ne felejtsük el bekapcsolni a hangszórókat, ha esetleg mégsem szól.)

Karácsonyi rádió online

A rádiók között megtalálhatóak a világon leghallgatottabb ünnepi rádiók, az I Love Xmas, a Christmas Pop és a Christmas Traditional Classics.

Az I Love Xmas online internetes rádió székhelye Köln. A rádió leginkább a ma és az elmúlt évek pop slágereit sugározza hallgatói számára. Így aki a klasszikus, tradicionális ünnepi nótákra vágyik, az nem ezt a rádiót fogja választani. A rádióban a ma legnagyobb énekesei hallhatóak, Ariana Grande, Coldplay, Rihanna, Katy Perry, Lady Gaga, Olly Murs, Chris Brown, OneRepublic és sokan mások. A rádióban a legújabb, még sosem hallott karácsonyi feldolgozások mellett az énekesek saját készítésű ünnepi szerzeményeit is meghallgathatjátok.

A Christmas Pop rádió szintén a ma slágereiből válogat. Aki szereti a populárisabb, népszerű dalokat, az biztosan megtalálja kedvenc ünnepi nótáit a rádió kínálatában.

A Christmas Traditional Classics rádiót a régi, klasszikus karácsonyi dalok kedvelőinek ajánljuk. A legtöbb dal templomi, kórusi kísérettel hallható, az igazi régi idők karácsonyát idézi vissza. Akik a nyugodtabb zenéket kedvelik, és szeretik a nosztalgikus, régi korok karácsonyát, azoknak biztos kikapcsolódást nyújt a rádió.

Az Alway Christmas rádió az év 365 napján, a nap 24 órájában a legváltozatosabb karácsonyi dalokkal várja hallgatóit. A  rádióban a klasszikus, hagyományos karácsonyi énekek, gospelek, himnuszok hangzanak el. – áll a radjo.hu karácsonyi rádiók összeállításában.

Várjuk a véleményed!

Kiskarácsony sorsjegy 2021 – mutatjuk az információkat

Jöjjön a Neoton Familia - Ha elmúlik karácsony című dala.

Neoton Familia – Ha elmúlik karácsony