in

Karácsonyi dalokkal tér vissza a Bojtorján

27 év után újra színpadra lép a legendás magyar country együttes. A vonós kamarazenekarral és sok hangszeres művésszel kiegészült Bojtorján november 30-án egyszeri és megismételhetetlen koncertet ad a Művészetek Palotája Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében.

A nemzetközi szinten óriási sikereket elért Bojtorján november 30-án több mint negyed évszázad után újra fellép, mégpedig a MÜPA színpadán.

A country együttes – Pomázi Zoltán, Vörös Andor, Kemény Győző, Buchwarth László és Barna Zoltán – népszerűsége a nyolcvanas évektől kezdődően rohamosan nőtt, nemzetközi meghívásokat kaptak Európába és Amerikába egyaránt.

A hosszú hallgatás után egy évvel ezelőtt fogalmazódott meg Kemény Győző fejében a közös zenélés ötlete, s a tagok valamennyien igent mondtak a nagykoncertre.

November 30-án már advent időszakában járunk, így 4-5 dalt biztos eljátszunk a karácsonyi lemezünkről. De persze a nagy slágerek sem maradnak el, amelyek azóta egészen új értelmezést nyertek. Például az Összetartozunk című számunk már teljesen másról szól, mint annak idején, amikor született.” – állapította meg a zenei producerként is elismert zenész, aki hozzátette, a koncertből hanganyag és videó is készül.

Várjuk a véleményed!

Karácsonyi játékok: ezek lesznek a 2015-ös kedvencek?

Japán karácsonyi vacsora – recept