in

Karácsonyi ajándékötleteket keresel? Klikk, és adunk néhány tippet!

Alza.hu – ha karácsonyi ajándékötleteket keresel.

Ajándékok nőknek

Milyen ajándékot adj egy nőnek karácsonyra?

Nagyon egyszerű: add szeretettel. Ajándékozhatsz kozmetikumot vagy valami praktikusat a konyhába, meglátod, hogy mosolyt csalsz az arcára.

Ajándékok férfiaknak

Mit tegyünk a fa alá, ha ajándékozottunk férfi? Idén valami parádés meglepetéssel készülj! Amint túl vannak a csomagolópapír eltávolításán, úgy fognak örülni mint a kisgyerekek és nem csak az ajándéktól, hanem attól a ténytől, hogy az Tőled van.

Ajándékok gyerekeknek

A karácsony minden gyereket óriási izgalommal tölt el. S mivel kívánságaik főleg ekkor teljesülnek, jól gondold meg, mit kértek a Jézuskától!

Nem csak a karácsonyi vacsoránál ülhet le az egész család, hanem év közben is lehet játszani, mesélni, filmet nézni vagy sátrazni.

Nézz szét az ajándékok között.

Alza.hu – 2016 óta vannak jelen a magyar piacon, 2018-ban pedig már a negyedik legnagyobb forgalmú webáruház lettek Magyarországon a GKI Digital statisztikája szerint. Az Alza magyarországi nettó forgalma meghaladta a 12 milliárd forintot tavaly, ami 129 százalékos növekedés tavalyelőtthöz viszonyítva. Budapesten több mint 2 millió eurós (kb. 646 millió Ft) befektetéssel új, közel 5000 m² alapterületű szupermodern bemutatótermet nyitottak.

Az Alza.hu 2019 első felében megkezdte a Barkács & Kert, az Autó & Motor, valamint a Sport & Szabadidő termékcsoportok árusítását, októberben pedig elindította Szépségápolás és Drogéria termékkategóriát.

Same Day Delivery szolgáltatásuk lehetővé teszi a vásárlóik számára, hogy a raktáron lévő, 13 óráig megrendelt termékeket még aznap kézhez kapják. Újabb és újabb AlzaBoxok telepítésével pedig folyamatosan bővítik kiszállítási hálózatukat.

Várjuk a véleményed!

Parfüm – hírek, érdekességek, akciók a parfümök világából

Karácsonyi ajándék ötletek anyáknak, nőknek

Karácsonyi ajándék ötletek anyáknak, nőknek