in

Karácsonyi ajándék tippek Republic kedvelőknek

Hamarosan kezdetét veszi a nagy karácsonyi készülődés, amely során mindenki arra törekszik, hogy a legmegfelelőbb ajándékot válassza ki szeretteinek.

Ha nincs ötleted, hogy mit kellene beszerezni, akkor a legjobb helyen jársz, mert mi már most tudjuk: a megoldást nálunk megtalálhatód!

Ráadásul igazán egyedi ötletekkel szolgálunk, így biztos lehetsz benne, hogy velünk sikert aratsz majd a legszebb ünnepen.

Most például arra kínálunk megoldást, ha a Republic együttes dalait kedvelőt szeretnél meglepni!

1. Republic CD-kből nagyszerű csomagot állíthatsz össze.

Nézz szét ITT. vagy ITT is találsz Republic kiadványokat, de ide is érdemes benézni. 

2. Republic-kazetta

Ha van egy jó magnója a meglependőnek, akkor egy Republic-kazetta garantált siker – nézz szét ITT

3.  Republic-könyv.

Zoltán János: Republic 20

A Republic zenekar 2010-ben ünnepelte húszéves születésnapját. A kerek évforduló alkalmából Zoltán János interjút készített a zenekar tagjaival, és mindazokkal, akik szakmai mentorként, személyes jó barátként, alkotótársként vagy éppen rajongóként közreműködve fontos szerepet játszottak a Republic sikersztoriban.

Megtudhatjuk, a lelkes amatőr zenéléstől milyen út vezetett a profi színpadi megszólalásig, mitől egyedi, más zenekarral össze nem téveszthető a “republicos” szöveg- és hangzásvilág, mi zajlik a színfalak mögött egy-egy turné során, de a fiúk beszélnek személyes életük legfontosabb történéseiről is. A vallomásokat koncert- és családi fotók, eddig nem publikált lemezborítók és dokumentumok teszik még hitelesebbé.

A Republic első húsz évét bemutató kötet nem hiányozhat egyetlen rajongó könyvespolcáról sem, de azoknak is ajánljuk, akiket a hazai könnyűzenei szcéna elmúlt két évtizedének kulisszatitkai érdekelnek.

Juss hozzá ITT a könyvhöz.

4. Republic-képeslap.

A Republic weboldalán található dalszövegből egy képszerkesztő segítségével nagyon szép képeslapot szerkeszthetsz, amit ha kinyomtatsz, máris kész a meglepetés.

Várjuk a véleményed!

Boldog karácsonyt! sorsjegy 2015: játszva segíthetsz

Budapesti Karácsonyi Vásár 2015 – Vörösmarty tér: a játszóház programja