in

Jön Michael Bublé új karácsonyi dala

Megszoktuk, hogy Michael Bublé már lényével is melegséget lop a szívekbe.

Aztán dalra fakad, és teljesen elvarázsolja a közönségét a legcsodálatosabb karácsonyi slágerekkel. A mosolygós kanadai énekes most pedig egy vadonatúj ünnepi felvétellel lepte meg a világot!

Bublé karrierjéről napokig zenghetnénk ódákat, hiszen több korongja is hetekig vezette a Billboard Top 200 listát – no meg persze a MAHASZ chart-ot–, Grammy és Juno díjakat zsebelt be, és csak úgy halmozza a többszörös-platina minősítéseket albumaival és dalaival egyaránt. Világszerte több mint 50 millió lemezeladás, és megszámlálhatatlan teltházas koncert után – többek között tavaly novemberben Budapesten – megállapíthatjuk: Bublé egy igazi gigasztár!

2011-ben jelent meg ’Christmas’ című albuma, amely szinte már olyan elengedhetetlen kelléke a karácsonyi ünnepeknek, akár az illatozó karácsonyfa. A hölgyek kedvence idén újabb meglepetéssel készült, hiszen tegnap mutatta be legújabb ünnepi felvételét, a ’The More You Give (The More You’ll Have)’-et.

Az új számot élőben elsőként az énekes önálló karácsonyi műsorában hallhatja majd a nagyközönség, az NBC csatorna ’Michael Bublé’s Christmas in Hollywood’-ban december 10-én, ahol Bublé mellett olyan sztárok is feltűnnek majd, mint Celine Dion, Sharon Jones. Kylie Jenner, vagy éppen Eva Longoria.

Várjuk a véleményed!

Csokimikulásokat vizsgált a hatóság – íme az eredmény

Karácsonyi programok az Eurocenterben