in

Így készíti Koncz Zsuzsa a karácsonyi menüt – videó

Koncz Zsuzsa szakember segítségét kérte.

„Nagyon sűrű volt az év vége, de panaszra nincs okom” – mesélte 2014-ben mosolyogva a Kossuth-díjas énekesnő.

„Viszont nincs megállás. Pihenésre majd csak az ünnepek után lesz időm. Alig pár napom maradt, hogy beszerezzem a karácsonyi ajándékokat szeretteimnek. Ez némi aggodalomra adhatna okot, de vannak titkos forrásaim. Az ajándékozás öröme azonban – hasonlóan a koncertfellépésekhez – az, ami igazán boldoggá tesz.” – tette hozzá.

„Bár gyakran megfordulok a konyhában, enni azért jobban szeretek, mint főzni” – vallja be nevetve, de töredelmesen Zsuzsa.

„Van néhány ételem, amit „üzembiztosan” készítek el, de a karácsonyi menüm némi frissítésre szorult már.”

Közös barátjuk tanácsolta Zsuzsának, hogy kérjen segítséget Mautner Zsófitól, aki a hazai gasztronómiai élet egyik legizgalmasabb személyisége napjainkban. Zsuzsához hasonlóan, a saját műfajában, blogjával, írásaival, tv-műsorával és szakácskönyveivel, egy összetéveszthetetlen, egyedi stílust teremtett.

„Nagyon kíváncsi voltam Zsófira, hogy milyen ember, milyen az élete, a lelke, mert számomra lehengerlő az a pozitív energia, ami árad belőle. Pedig azt gondolom, hogy ebben a férfiak által dominált, macsó szakmában, mint az övé meg az enyém, neki sincs könnyű dolga” – hangsúlyozza Zsuzsa.

Várjuk a véleményed!

Republic és Rajcs Renáta – Csillagszóró

Ilyen Törőcsik Mari karácsonyi pulykája – recepttel