in

Horgas Eszter így éli át az igazi ünnepet

A karácsony a meghitt szeretet ünnepe. A The Hungarian Feature magazin Horgas Esztert kérdezte meg, mit jelent számára a karácsony, hogyan töltik az ünnepeket.

Horgas Eszter fuvolaművész a Hungary’s Got Talent zsűritagja. A zeneszeretete meghatározza művészetét, életét, létét. Nagy munkabírását misem bizonyítja jobban, minthogy lemezei folyamatosan jelennek meg, nemcsak hazai, hanem jó nevű külföldi kiadóknál is. Művészi adottságát édesapjától Horgas Béla költőtől, és édesanyjától Levendel Júlia írótól örökölte. Nekik köszönhetően Eszter már egészen kislány korában közel került a művészvilághoz, mely napjainkra már életének meghatározó részévé vált.

A művésznő szerint a karácsony szép, finom, csodálatos, illatos…Náluk a születésnapok mellett a karácsonyok a legnagyobb Ünnepek. Mindenki izgatottan készülődik és várja, hogy az ajándékok, a meglepetések mellett, végre kicsit együtt tudjanak úgy igazán lenni, nagyokat, finomakat enni, beszélgetni, játszani.

Az ünnep alkalmából az égig érő karácsonyfa fenyő illata keveredik a finom ételek illatával, a gyertyák és csillagszórók melege keveredik a kandalló melegével, és szól a Zene egész nap halkan, de folyamatosan. Várja és szereti a karácsonyt, ami eljön minden decemberben, hogy átélhesse az igazi Ünnepet!

Várjuk a véleményed!

Karácsonyi vásár a Katona József Színházban

Mahó Andrea számára ezt jelenti a karácsony