in

Ez lesz a Fővárosi Nagycirkusz karácsonyi előadása – jön a Csodagömb: jegyek itt

November 4-én mutatják be a Fővárosi Nagycirkusz karácsonyi műsorát. A különleges produkciók decdember 31-ig lesznek láthatóak az önfeledt kikapcsolódás fellegvárában.

Ha karácsony, akkor cirkusz. Sok kisgyerekes család tartja evidenciában. Hogy miért? Mert a kicsiket és a nagyokat is elkápráztatja az artisták produkciója.

Az idei karácsonyi műsorban többek között bemutatkozik egy lengyel bűvész,  aki buborékokkal fogja elvarázsolni a mélyen tisztelt publikumot.  Orosz és kínai rúd-, illetve akrobatamutatványok, gurtni-, diabolo- és zsonglőrprodukció dobják fel az estét, és persze ezúttal is megcsodálhatják egy matyar légtornász mutatványát is: Halasi Márk levegő-és hullahopkarika-számmal készül a műsorra.

Éld át a csodát

Porondra lép a Maik Gärtner Family és bájos indiai elefántjuk, Rani, s a sztyeppék végtelen világát idézi meg a minszki csoport dzsigit számával.

“A Csodagömb egy olyan klasszikus karácsonyi cirkuszműsor, ahol a látvány, az ünnepi hangulat és a csoda kápráztatja el a nagyközönséget. Amikor megálmodtam a történetet, egy dolgot tartottam szem előtt: hogy bárki átélhesse azt, hogy nincs lehetetlen, ha merünk álmodni, az valóra válhat. Fekete Péter főigazgató úr lehetőséget adott, hogy amit megálmodtam, azt valóra válthatom. Egy olyan műsor összeállítását tűztük ki célul, hogy a közönség, a gyermekektől a felnőttekig, önfeledten szórakozhasson és elfeledje a mindennapi gondokat. Csodálatos artistaművészeket, külföldi és hazai produkciókat, állatszámokat hoztunk a porondra. A gyönyörű élőzenéről a Fővárosi Nagycirkusz zenekara gondoskodik, Szakál László vezetésével. A karácsony a családé, a cirkusz mindenkié, a csodát pedig velünk együtt átélheti az, aki ellátogat a Fővárosi Nagycirkuszba november 4. és december 31-e között. – mondta az előadásról Vincze Tünde, a produkció rendezője.

Jegyek, előadásidőpontok ITT

Várjuk a véleményed!

Bauhaus – megérkeztek a karácsonyi termékek

Csomagolj kreatívan! Karácsonyi meglepetés a hógömbben