Bauhaus – megérkeztek a karácsonyi termékek

Hirdetés

Ezt tényleg nem szabad kihagyni!

Közeledik az adventi és a karácsonyi szezon. Mivelt ezt a Bauhausnál is tudják, már meg is hirdették az idei ajánlatukat, hogy december 24.-re minden készel álljon a meghitt ünnepléshez. Látogasson el! Érdemes.

Ugye Önök is emlékeznek olyan esetre, hogy nem találták meg időben a karácsonyfatalpat?

Ha ez a veszély idén is fenyeget, érdemes lehet egy újra beruházni. Elvégre nem csak egy szezonra szól, ezért talán érdemes is egy jobbat választan 27 ezer forintért.

Hirdetés

Szeretné igazán hangulatossá tenni már a Mikulást is? Bizony, erre is van lehetősége! 400 és 3000 forint között vásárolhat különféle dekor Mikulás-csizmákat. Persze nem árt beléjük ajándékot is tenni. Például egy függődíszt, amit ugyanott megvásárolhat 990 forintért.

790 forintért már szép dekormasnit is kaphatnak az áruházban. Legyen szép dísze a lakásnak! Kitehető az ablakba, a falra, a kanadalló fölé, vagy akár a kanapéra, illetve az étkezőasztalra helyezve.

Hívnak vendégeket karácsonykor? Szeretnék őket elkápráztatni? Ehhez nyilván szükség van a finom ételekre, de higgyék el, sokat számít a felszolgálás, a tálalás is. Igencsak illúzióromboló, amikor az ünnepi asztalhoz egy kiégett, agyonkopott, foltokkal teli elöregedett konyharuhával megfogva visszük oda a forró levesesfazekat. Miért ne vennének vadonatúj, kifejezetten karácsonyi konyharuhát?

A forralt bor biztos sikernek ígérkezik, ha azzal lepjük meg a karácsonykor hozzánk látogatókat. Hát még akkor, ha szép, karácsonyi mintás csészében tesszük azt szeretteink, barátaink elé. Darabját már 1490 forintért elhozhatjuk.

Íme a Bauhaus karácsonyi ajánlatai

Szólj hozzá! Várjuk a véleményed!
Hirdetés
karacsonyitipp.com

Watch Dragon ball super