in

Bauhaus – megérkeztek a karácsonyi termékek

Ezt tényleg nem szabad kihagyni!

Közeledik az adventi és a karácsonyi szezon. Mivelt ezt a Bauhausnál is tudják, már meg is hirdették az idei ajánlatukat, hogy december 24.-re minden készel álljon a meghitt ünnepléshez. Látogasson el! Érdemes.

Ugye Önök is emlékeznek olyan esetre, hogy nem találták meg időben a karácsonyfatalpat?

Ha ez a veszély idén is fenyeget, érdemes lehet egy újra beruházni. Elvégre nem csak egy szezonra szól, ezért talán érdemes is egy jobbat választan 27 ezer forintért.

Szeretné igazán hangulatossá tenni már a Mikulást is? Bizony, erre is van lehetősége! 400 és 3000 forint között vásárolhat különféle dekor Mikulás-csizmákat. Persze nem árt beléjük ajándékot is tenni. Például egy függődíszt, amit ugyanott megvásárolhat 990 forintért.

790 forintért már szép dekormasnit is kaphatnak az áruházban. Legyen szép dísze a lakásnak! Kitehető az ablakba, a falra, a kanadalló fölé, vagy akár a kanapéra, illetve az étkezőasztalra helyezve.

Hívnak vendégeket karácsonykor? Szeretnék őket elkápráztatni? Ehhez nyilván szükség van a finom ételekre, de higgyék el, sokat számít a felszolgálás, a tálalás is. Igencsak illúzióromboló, amikor az ünnepi asztalhoz egy kiégett, agyonkopott, foltokkal teli elöregedett konyharuhával megfogva visszük oda a forró levesesfazekat. Miért ne vennének vadonatúj, kifejezetten karácsonyi konyharuhát?

A forralt bor biztos sikernek ígérkezik, ha azzal lepjük meg a karácsonykor hozzánk látogatókat. Hát még akkor, ha szép, karácsonyi mintás csészében tesszük azt szeretteink, barátaink elé. Darabját már 1490 forintért elhozhatjuk.

Íme a Bauhaus karácsonyi ajánlatai

Várjuk a véleményed!

Így készül a fehércsokis szaloncukor – videó

Ez lesz a Fővárosi Nagycirkusz karácsonyi előadása – jön a Csodagömb: jegyek itt