in

Előrehozták a karácsonyt Sebestyén Balázsék

A leghallgatottabb rádió reggeli műsorvezetői úgy döntöttek, hogy idén már szeptember közepén megtartják a karácsonyt. A Morning Show sztárjai mindenről gondoskodtak, a közismert örökzöld dallamok és ünnepi fogások mellett meg is ajándékozták egymást, bár kikötötték, hogy csak 500 forint értékben költhetnek egymásra.

A Morning Show műsorvezetői arra gondoltak, hogy idén korábban tartják meg a karácsonyt – szeptember 15-én már korán reggel egymást követték az ünnepi slágerek a Class FM-en, Balázsék fenyőfát díszítettek és bejgli mellett adták át egymásnak az ajándékaikat. Ugyan Rákóczi Ferinek “csupán” egy butykosba csomagolt olcsó bor jutott, de mindenki nagyon jól szórakozott a rendhagyó ünnepen.

Először ellenezték az ötletet

Rákóczi Feri eleinte visszakozott a kora őszi “karácsonytól”, de ez nem tartott sokáig. “Balázzsal először kissé elleneztük az ötletet, de végül minket is magával sodort az ünnepi hangulat” – vallotta be a népszerű rádiós, aki nem mindennapi finomságokkal járult hozzá a karácsonyi lakomához.

“Bejgli minden mennyiségben volt már az asztalon, úgyhogy arra gondoltam, hogy néhány különleges ínyencséget is megkóstoltatok a többiekkel: finom kolbászokat, füstölt sonkát és sajtokat hoztam az előkarácsonyi reggelire” – tette hozzá a Class FM műsorvezetője, aki azt is elárulta, hogy a gasztronómiai élmények mellett azért az ajándékozásra is maradt idejük.

“Megszabtuk, hogy mindenki csak 500 forintot költhet az ajándékokra. Engem egy üveg borral, és egy ahhoz tartozó flaskával leptek meg a többiek – bár amilyen pocsék bort választottak, szerintem az összeg nagyobb részét a butykosra költötték” – nevetett Feri.

Sebestyén Balázs fél tábla csokoládénak, Vadon Jani pedig zokninak és csipeszeknek “örülhetett” a rendhagyó ünnepnap végén.

Várjuk a véleményed!

Karácsony 2016 – pozitív eredményre számítanak a Nestlénél

Ilyen volt az MR Gyermekkórus Karácsonyi Hangversenye