in

Elindult a Mastercard karácsonyi nyereményjátéka

Szeretnéd, ha valaki megfőzné helyetted az ünnepi menüt vagy elintézné az ajándékvásárlást? Csatlakozz a Mastercard programjához, játssz és nyerj egy saját angyalt vagy a napi nyeremények egyikét!

Ha szeretnéd, hogy a Mastercard angyalainak egyike – Pokorny Lia, az ajándékok angyala, vagy Gianni Annoni, az ünnepi finomságok angyala – neked segítsen, a következőket kell tenned!

“1. Regisztrálj a Mastercard Priceless Specials kedvezményprogramba! Ha már regisztrált tag vagy, belépés után jelöld meg, hogy te is részt szeretnél venni a nyereményjátékban!
2. Tölts le legalább egy kedvezményt biztosító kupont az ajánlatok közül! Ezzel máris részt veszel a napi nyeremények sorsolásán. Ha több kupont töltesz le, növeled nyerési esélyeidet.
3. Szeretnél indulni fődíjunkért? Váltsd be partnereinknél a letöltött kupon(oka)t, fizetéskor használd Mastercard vagy Maestro bankkártyádat! A vásárlást igazoló nyugta megfelelő adatait töltsd fel a Mastercard Priceless Specials kedvezményprogram oldalára. (A pontos részleteket is az oldalon olvashatod.)
4. Figyeld posztjainkat, és a weboldalon az eredményhirdetést!” – írják a játék szervezői.

Fontos: A játékon az online történő vásárlásokkal is részt vehetsz! A nyereményjáték ideje alatt egy játékos maximum 1 db. napi nyereményt nyerhetsz.

A fenti feltételek teljesítésével az alábbi fődíjak sorsolásán veszel részt:

1-1 Mastercard karácsonyi angyal az alábbiak szerint:

1. számú fődíj: Gianni Annoni, a Mastercard karácsonyi angyala: Gianni által összeállított és elkészített karácsonyi vacsora kiszállítása a nyertes által megadott, magyarországi helyszínre bruttó 250 000 Ft értékben. Ezen felül a fődíj részét képezi egy bruttó 259 900 Ft értékű Kitchen Aid professzionális robotgép vásárlási utalvány is, melyet a nyertes a Gammo Europe Kft.-nél tud beváltani.

2. számú fődíj: Pokorny Lia, a Mastercard karácsonyi angyala: előzetes egyeztetés után Lia személyesen segít ajándéklistát összeállítani a nyertesnek, maximum bruttó 500 000 Ft értékben. Az ajándékokat a nyertes által megadott, magyarországi címre 2016.12.20-ig kiszállítják.

Napi nyeremények:

A játék teljes időtartama alatt naponta 1 darab bruttó 20 000 Ft értékű online vásárlási utalványt sorsolunk ki azok között, akik a játékszabályzatban leírt feltételeknek megfelelően jártak el.

A promóció teljes időtartama: 2016.10.27-12.20
A fődíjakért 2016.12.01-ig lehet pályázni.

Játssz ITT

Várjuk a véleményed!

Karácsonyi ötlet – így öltöztesd ünnepi fénybe a lakást!

Egyszerű karácsonyi dekoráció narancsból