in ,

Coop klub – kártya igénylés, használat

Coop klub – kártya igénylés, használat.

1. Hogyan működik a Coop Klub törzsvásárlói program?

Vásárlásai után a Coop Klub törzsvásárlói kártyájával pontokat gyűjthet. Minden 20 Ft vásárolt érték után 1 pont jár. Az összegyűjtött pontokért a törzsvásárlót kuponokkal jutalmazzuk. A törzsvásárló 5000 pontonként egy 500 Ft engedményre jogosító kupont kap.

A hűségkuponok az előző hónap utolsó napján érvényes pontegyenlege alapján a következő hónap első napjától kerülnek kiadásra.

2. Hogyan tudok Coop Klub kártyát igényelni?

Coop Klub törzsvásárlói kártya igényléséhez szükség van kártyaigénylő lapra, amelyet megtalál minden Coop Klub emblémával ellátott üzletben a pénztárosoknál. Töltse ki az üzletben a kártyaigénylő lapot, és adja le munkatársunknak, aki átadja Önnek Coop Klub törzsvásárlói kártyáját.

3. Ki igényelhet Coop Klub kártyát?

Coop Klub törzsvásárlói kártyát minden magyarországi lakhellyel rendelkező, 18 év feletti természetes személy igényelhet.

4. Van-e lehetőség társkártya igénylésére?

Igen, van rá lehetőség.

5. Hogyan igényelhetek társkártyát?

Társkártya a Coop Klub emblémával ellátott üzletekben elhelyezett kártyaigénylő lap kitöltésével igényelhető. Egy csoport maximum 6 főből állhat.

6. Mire jó a társkártya?

Lehetőséget biztosít csoportos (családi) pontgyűjtésre, segítségével mindannyian egy számlára gyűjthetik a pontokat. Így gyorsabban hozzájuthatnak a kedvezményekhez. A csoportos (családi) gyűjtésben részt vevő törzsvásárlók számláin megjelenő pontokat a főgyűjtő számláján összegezzük, és a főgyűjtő számára biztosítjuk. Kézhezvétel után bármely csoportos (családi) gyűjtésben részt vevő Coop Klub törzsvásárlói kártya tulajdonosa beválthatja.

7. Minden termék vásárlása után jár pont?

Nem. A következő termékek vásárlása esetén nem tud pontot gyűjteni: göngyöleg, telefonfeltöltő kártya, autópálya-matrica, étkezési és ajándékutalvány.

8. Miért nem tudom az üzletben a Coop Klub kártyámat használni?

Jelenleg törzsvásárlói programunk több mint 2200 üzletben érhető el. A törzsvásárlói rendszerrel még nem rendelkező üzleteink csatlakozása folyamatos. A törzsvásárlói rendszerrel rendelkező boltjaink bejáratánál egy Coop Klub embléma jelzi a tagságot, illetve a weboldalunkon lévő boltkereső segítségével is tájékozódhat a Coop Klubos üzletekről.

Kérjük, érdeklődjön kedvenc üzletében a csatlakozás lehetőségeiről!

9. Hol tudom megnézni, hogy mely üzletekben működik a pontgyűjtés?

A www.coop.hu oldalon a Coop Klub üzletek listájából tudja megnézni, hogy mely üzletekben tud pontot gyűjteni, illetve a boltok bejáratánál keresse a Coop Klub emblémákat.

10. Hogyan tudom személyes adataimat módosítani?
Adatait az ügyfélszolgálaton keresztül módosíthatja, telefonon a 06-80/870-220-as számon, vagy e-mailben a coopklub@coop.hu címen.

További információk

Ha Coop Klub kártyája elveszett, megsemmisült, megsérült vagy ellopták, kérjük, fáradjon be az Önhöz legközelebb álló Coop Klub üzletbe, és kérje munkatársunk segítségét. Egy új kártyaigénylő lapot kell kitölteni, feltüntetni rajta a „kártyacsere” szót, valamint – ha lehetséges – a régi kártya számát, a meglévő régi kártyát pedig le kell adni az üzletben. A kártyaigénylő lap tartalmazza új kártyáját, amellyel azonnal folytathatja a pontgyűjtést. Miután a „kártyacsere” szóval ellátott kártyaigénylő lap beérkezik a COOP Klub központjába, régi kártyájának számát lecseréljük az új kártya számára, így a pontgyűjtés folyamatos.
Figyelem: fontos, hogy annak a törzsvásárlónak az adatai kerüljenek a kártyaigénylő lapra, akinek a nevére a leadott Coop Klub kártya ki volt állítva! 

Minden törzsvásárlónak csak egy Kártyája lehet, csoportos (családi) gyűjtésben legfeljebb 6 (hat) fő vehet részt, akik nem csatlakozhatnak más törzsvásárlóhoz. A csoportos (családi) gyűjtésben részt vevő törzsvásárlók közös számlára gyűjtik a pontjaikat, ezeket a főgyűjtő számláján összegezzük, és ezt vesszük alapul a kiutalandó kuponok számítása során is.

Coop klub infok itt

A Coop klub – kártya igénylés, használat bejegyzés először a Spórolj naponta! jelent meg.

Várjuk a véleményed!

CCC táska webshop – rendelj online!

Karácsonyi aprósütemények – íme 3 nagyszerű tipp