in

Az ünnepek alatt sem pihen a Class FM műsorvezetője

Az első karácsonyi dalok felcsendülésével a Class FM sztárja is hangolódik már az ünnepekre. Argyelán Kriszta adventi munkadélutánnal készül a Szentestére és nem telhet el náluk a karácsony családi éneklés nélkül.

Argyelán Kriszta a kézzel készített koszorúról nem hajlandó lemondani, amiben kisfia és férje is örömmel segít. „Idén második éve, hogy adventi sütizős munkadélutánt is szervezek, ahol a barátok, nagyik, unokatesók is elkészíthetik az adventi koszorújukat. Az ötlet onnan jött, hogy Marci ovijában szerveztek ilyet, de sajnos beteg lett és nem tudtunk elmenni. Annyira el volt keseredve, hogy kitaláltuk, legyen nálunk adventi munkadélután, aminek úgy látszik hagyománya lesz” – kezdte a Class Hétvége háziasszonya, aki a fadíszítésről is mesélt. Marci már nem nagyon alszik délutánonként, ezért most szerintem a fiúk sétálni mennek majd, míg díszítem a fát, aztán jöhet a elmaradhatatlan közös éneklés, az ajándékok, játék, majd vacsi” – folytatta Kriszta, aki minden december 24-én reggel a Class FM-ben kezdi a napot.

Már hetekkel korábban az ünnepi készülődés teszi ki a Class Hétvége nagy részét, 24-én pedig míg a férjem és Marci a konyhában sürögnek, én az éteren keresztül próbálok segíteni nekik és a többi rádiózó családnak, hogy mire figyeljenek az utolsó pillanatban, hogyan ne legyen stresszes a karácsony. Évek óta hagyomány a Class FM-nél, hogy ilyenkor mindenki bevállal néhány órát az ünnepekből, és hiányozna is, talán nem is tudnék mit kezdeni otthon, ha nem a rádióban lennék ezen a napon” – mesélte nevetve a rádiós, aki délben hazatér szeretteihez, majd a közös ebéd után megérkezik a Jézuska. „Az este szigorúan a szűk családé, a következő napokban lesz csak vendégvárás, vendégeskedés. Szerencsére nagy a család, biztosan nem fogunk unatkozni!” – tette hozzá a népszerű rádiós.

Várjuk a véleményed!

Megérkezett a Ghymes együttes karácsonyi üdvözlete

Vágó Piros kedvence a karácsony