in

Az igazán egyedi karácsonyi ajándék – Bátorkártya

Kifogytál már az ajándékötletekből? A megszokottól eltérő, egyedi ajándékot keresel?

A Bátorkártya különleges ajándék lehet szeretteinek, munkatársainak, ügyfeleinek, vállalati partnereinek.  Ajándékozd meg őket a jótékonyság örömével! A Bátorkártya kiváló alternatíva a szokványos karácsonyi ajándékok megújítására, és ráadásul jó célt szolgál.

A Bátorkártya igénylésével ugyanis a daganatos és súlyosan beteg gyerekek élményterápiás gyógyulását támogatja a megajándékozott nevében. A megajándékozott személy pedig eldöntheti, hogy a kártya értékét a Bátor Tábor Alapítvány mely programjának a támogatására fordítsuk.

Bővebb ITT

Ajándékozás: Máris egyedi és különleges ajándékkal lepheti meg szeretteit, ismerőseit, ügyfeleit, partnereit.

Felhasználás (opcionális): A megajándékozott dönthet, hogy a kártya értékét a Bátor Tábor Alapítvány mely programjának a támogatására fordítsuk. Ehhez nem kell mást tennie, mint rendelkeznie az adományról. (A nem felajánlott kártyák értékeit az Alapítvány általános céljainak a támogatására fordítjuk.)

Sőt, a kártya aktiválását követően a kártyát klubkártyaként is használhatja majd, amely egyedi kedvezményeket biztosít számára (egyszeri kedvezmény a webshopunkban, exkluzív részvételi lehetőség a tavaszi családi programjainkon)

Miért jó?
– kiváló alternatíva a szokványos karácsonyi ajándékok megújítására

– sajátos köszönetnyilvánítás ismerőseinek, alkalmazottainak, ügyfeleinek, partnereinek

– a megbecsülés jele üzletfelei, ügyfelei irányában

– a társadalmi felelősségvállalás jele

– megajándékozhatja a másik személyt a „jobbá teszed a világot” érzéssel

– vállalatok részére: az igényelt kártyák összértékéről támogatási szerződést állítunk ki, amelynek értéke levonható az adóalapból

Várjuk a véleményed!

Karácsonyi és ünnepi smink – videóval

Karácsonyi vásár 2015 Balatonlelle: időpont, programok