in

Aranyos ötlet! Kisiskolások rajzai a karácsonyi üdvözlőlapokon

Miskolc polgármesteri hivatala – az elmúlt évekhez hasonlóan – idén is felhívással fordult az alsó tagozatos általános iskolásokhoz.

Az egyedülálló kezdeményezés célja az, hogy az idei karácsonyi üdvözlőlapok is különlegesek, egyediek, személyre szólóak legyenek – írja a minap.hu.

Az alsó tagozatos iskolásoktól olyan rajzokat várnak, amelyeket képeslapként ők is szívesen postára adnának karácsonykor.

A munkák beérkezésének határideje: november 18.

Kérik, hogy a rajzokat a polgármesteri hivatal portájára (Miskolc, Hunyadi u.2. sz.) juttassák el. Továbbá, hogy a képeslap 10 x 21 cm-es méretben készüljön, amely lehet álló- vagy fekvő elrendezésű is. Ne felejtsék el ráírni a nevüket, illetve azt is, hogy hányadik osztályba és melyik intézménybe járnak a diákok.

A beérkezett rajzok közül szakértő zsűri fogja kiválasztani azt a hatot, amelyeket végül képeslap formájában ad majd postára Kriza Ákos polgármester, Kiss János, Pfliegler Péter és Kiss Gábor alpolgármester, valamint Csiszár Miklós, Miskolc jegyzője. Az egyik képeslapot közösen írják majd alá a város vezetői.

A kiválasztott rajzok alkotói ajándékban részesülnek, a beérkezett képeslap-terveket a városháza aulájában állítják majd ki.

Várjuk a véleményed!

November 29-én Advent Kékesen 2015

Karácsonyi csomagolópapír az Aldiban – fotók