in

Adventi vásár 2016 Budapest Vörösmarty tér – ekkor lesz a megnyitó

November 11-én, pénteken megnyitja kapuit az Európa tíz legszebbje között jegyzett Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren, és ezzel kezdetét veszi az ünnepi készülődés Budapesten.

Vegyél részt te is a megnyitó ünnepségen, ahol családi, kulturális és kézműves programok várják az érdeklődőket 2016. november 12-én, szombaton 11 órától.

11 órakor a Belvárosi Főplébánia-templom Énekkara egyházi- és világi kórusénekkel teszi különlegessé a nap megnyitását, majd Bán Teodóra a BFTK ügyvezetője köszönti a látogatókat, melyet a Magyar Kézműves Szövetség és a BFTK által szervezett divatbemutató követ, ahol Bényi Ildikó, Dióssy Klári, György-Horváth Zsuzsa, Kozári Réka, Novodomszky Éva, Somogyi Dia és Gaskó Balázs mutatják be a magyar kézművesek legszebb darabjait.

Fellép a Tarsoly, a Mongoose Limit, a Versi Varsa, Hangácsi Márton, az Old Suba, a Stelli-Szombati Duó, Havay Viki és a Horsa Banda, valamint a SoulFool Band.

A családi szórakozásról a kézműves játszóház, a vásári hangulatról karácsonyi ajándékötletek, gasztronómiai különlegességek gondoskodnak.

 

Várjuk a véleményed!

Egyszerű karácsonyi dekoráció narancsból

Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár 2016 – Miben egyedi a Vörösmarty téri vásár?