in

Advent Budapesten 2015 a Városháza Parkban

Budaoesten a Városháza parkban november 21-től várják adventi programokkal a látogatókat egészen január elejéig.

Íme a főszervező Bán Teodóra köszöntője.

“Közeleg az év legszebb időszaka, az advent, amikor nemcsak a szívünket készítjük fel a karácsonyra, hanem a város is ünnepi díszekbe öltözik. Ilyenkor minden a várakozásról és az egymásra figyelésről szól.

Ezekben a hetekben igyekszünk minél több időt eltölteni a szeretteinkkel, és átélni minél több közös élményt. Budapest legszebb és legcsaládiasabb karácsonyi rendezvénye idén is kiváló lehetőséget kínál az ünnepi készülődésre, feltöltődésre.

Az Advent Budapesten téli fesztivált színházunk immár harmadik alkalommal rendezi meg a fővárosi önkormányzat megbízásából a Városháza parkban, amely erre az időszakra Budapest fényligetévé változik. Idén is felállítjuk az óriási adventi koszorút, és a város legnagyobb karácsonyfáját. A kézműves termékeket és finom falatokat kínáló vásári forgatag mellett most is számos meglepetéssel készülünk. Folytatjuk a hagyományt, és a tér közepén felállított fűtött Üvegházban minden nap ingyenesen látogatható kulturális programokkal várjuk a családokat, ami fesztiválunk egyik kuriózumának számít. 2015-ben a fiatalokra fókuszálunk, és sok ifjú tehetséget mutatunk be.

A város egyik legjótékonyabb karácsonyi rendezvényeként az elmúlt években sok embert sikerült megszólítanunk, és adományaikkal segíteni a rászorulókon. Idén is többféle gyűjtést szervezünk, amelynek részleteiről hamarosan olvashatnak honlapunkon.

Ebben az évben egy héttel korábban kezdődik az Advent Budapesten, és már november 21-étől ünnepi hangulattal várjuk önöket.

Szép adventi készülődést kívánok!”

Várjuk a véleményed!

Adventi Fesztivál 2015 Győrben: infok, programok

Vörös István (Prognózis): Karácsony éjjelén