in

Vicces karácsonyi ajándékok

Vicces karácsonyi ajándékok

Milyen is lenne a karácsony karácsonyi ajándékok nélkül? Az izgatott kicsomagolás, a csillogó gyermekszemek és a csomagolópapír zörgése egyszerűen hozzátartozik az ünnepekhez.

Humorral minden könnyedebben megy és ez karácsonyra is igaz – a vicces ajándéknak minden megajándékozott örülni fog.

Nézzük a vicces karácsonyi ajándékok összeállításunkat.

Tréfás edényfogó kesztyű

Tréfás edényfogó kesztyű főzést kedvelőknek kiváló.

Nézz szét itt.

Hirdetés

Pizza párna

30 és 40 cm-es, szalámis pizza! A tésztája 100% poliészter, puha és vastag, csak paradicsomos alappal rendelhető. Plusz feltétként, meg rárakhatod magadat! Nagyon élethű, ezért óvatosan, nehogy összekeverd a vacsoráddal!

Tökéletesen mutat egy pizzériában, de a te étkeződben is garantált siker! Ha imádod a pizzát, és legszívesebben egy olyan világban élnél ahol minden pizzából van, akkor első lépésként egy dekorációs párnával kezd megépíteni a pizza világod!

Már a látványától is megéheztem. Bővebb itt a termékről.

Pizza falióra

Mindannyian szeretjük a pizzát. És most mindig szem előtt lehet! A pizza falióra ezt a változatos elemózsiát mutatja és mindig az eszedbe jut, ha ránézel a falon lévő órára.

Érdekes és figyelemre méltó kiegészítő a háztartásba és főleg a konyhába kedves ajándékként is örömet szerez. Ezután már csak elég egy valódi pizzát megrendelni. Juss hozzá itt.

Bagoly formájú tojássütő

A bagoly formájú tojássütő kiváló ajándék. Ha  fel akarod dobni a reggeledet, elég a bagoly formájú szilikonformába tojást önteni és a kész a finom édes reggeli.

Az ételnek nem kell unalmasnak lennie, szórakozz az asztalnál ülve a vidáman tálalt ételeken.

Juss hozzá itt.

Kézműves csokoládék egyedi képpel

Csokoládé, egyedi fényképpel, logóval, felirattal, grafikával nyomtatott díszdobozban, 27 szemes válogatásban, 3 emeletes kiadásban készül. A bonbonokat igény esetén egyedi töltelékkel készítik el, így kitűnően alkalmas alkalomhoz illő speciális összeállításra is. Belga és magyar alapanyagot használnak általában 5 féle vegyes ízben.

Várjuk a véleményed!
Szívszorító dal: Hallgasd meg Ady Endre - Karácsony versét megzenésítve

Szívszorító dal: Hallgasd meg Ady Endre – Karácsony versét megzenésítve

Karácsonyi képeslap készítése - videó

Karácsonyi képeslap készítése – videó