in

Új karácsonyi dal – Megérkezett a Helló Angyalok

A TV2 Star Academy tehetségkutatójából megismert Kertész Iván fülbemászó, vidám karácsonyi dallal rukkolt elő.

A fiatal tehetség nemrég megjelent második albumának egyik meghatározó dala a slágergyanús “Helló Angyalok” című szerzemény, ami kapott egy cuki videóklipet is az NKA támogatásával. Egy új színfolt ez az alkotás  a magyar karácsonyi zenei palettán.

Kertész Iván egy a szoljon.hu hírportálnak nemrégiben adott interjúban elmondta, hogy a “Helló Angyalok” című száma picivel különlegesebb, mint a többi, kifejezetten karácsonyi dal.  Iván azt is elárulta , hogy már koratavasszal leforgatták hozzá a videóklipet:

“Furcsa volt húsvétkor a szenteste hangulatába csöppenni, de jó volt a munka, nagyon megszerettem a dalt.”– mesélte Iván, akinek a forgatás alatt sikerült összeszednie egy kiadásos megfázást is:

“A munka több helyszínen zajlott, az egyik egy fűtetlen raktárhelyiség volt. Egy szál ingben igen hűvös volt, egy pár napig ágynak is döntött a meghűlés, de mindettől függetlenül megérte.”

Az Adventi időszakban – a megszokott karácsonyi zenék mellett – hangolódjunk az Ünnepre a különleges hangú tehetség slágergyanús, videóklipes dalával:

Várjuk a véleményed!

Mikor lesz advent első vasárnapja 2022-ben?

Karácsonyi tipp: Műhó készítése házilag