in

Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra karácsonyi koncertet ad

A Budapest Jazz Orchestra Magyarország legnépszerűbb big bandje. Évek óta világszínvonalon mutatja be a korabeli swing zenét, illetve a jazz szinte minden válfaját. A zenekar minden tagja végzett jazz zenész, ami lehetővé teszi, hogy bármilyen stílusban képesek legyenek zenélni.

A december 19-én Budapesten a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központban megrendezendő koncert ismét egy különleges alkalom, hogy a zenekar bebizonyítsa, hogy nagyszerűen képes interpretálni bármilyen kompozíciót. A Budapest Jazz Orchestra szólistája ezen az estén Tóth Vera lesz.

A karizmatikus énekesnő pályája 2004-ben indult be, amikor jelentkezett az első Megasztár, zenei tehetségkutató műsorba. Az elődöntőkön nyújtott teljesítménye alapján jutott a legjobb 12 közé, és hétről-hétre megküzdve tehetséges versenytársaival, végül a döntőben közönség őt választotta meg 2004 hangjának!

Tóth Vera azon kevesek egyike, aki a 15 perc hírnevet tartós sikerre tudták váltani.  Mindenki ismeri és elismeri, mára már nem csak a tehetségét, hanem az eredményeit is.

Nem véletlen találkozásról van szó tehát. A zenekar és Vera közös munkája szinte minden zeneszerető érdeklődésére számot tarthat. A Budapest Jazz Orchestra zenei igényessége és Vera nagyzenekari tervei egybe vágtak. Így szinte elkerülhetetlen lett a közös produkció létrehozása.

Ezen a koncerten a zenekar vendége lesz Horváth Charlie is. A „whisky hangú” énekestől egyáltalán nem áll messze a swing és a jazz. A nagy elődök néhol simulékony hangját váltja „reszelősebbre”, a mol akkordokat, dúrra.

A program egy részében duetteket énekel Tóth Verával. De megmutatja szólóban is, hogy hogyan is kell ezt profi módon csinálni.

Egy rendkívül izgalmas és színvonalas előadást láthat a közönség ezen az estén. Megidézve a Karácsony hangulatának meghittségét, feldíszítjük a vendégek „lelki fenyőfáját” az eljátszott dalokkal!

Jegyár: 2800 Ft/ 2200 Ft/ 1500 Ft

Igényjogosultaknak: 1500 Ft

Jegyek online is megvásárolhatók a jegymester.hu-n vagy személyesen a jegypénztárban (1143, Budapest, Stefánia út 34), minden nap 10-18 óra között.

Várjuk a véleményed!

Mészáros János Elek Karácsonyi koncert 2015

Olcsó karácsonyi ajándékok – Kossuth könyvek féláron