in

TKK könyvek – infok itt!

TKK könyvek – infok itt!

A TKK Kereskedelmi Kft. 1996 óta van jelen a magyar könyvpiacon. Kiadványaik igen széles palettán mozognak, eddig több, mint félezer könyvet jelentettek meg.

“Az óvodások és kisiskolások részére gazdagon illusztrált mesekönyvek és versgyűjteményekképességfejlesztő foglalkoztatókat készítünk, melyek egyaránt kielégítik a gyerekek és a szülők, pedagógusok elvárásait. A nagyobbak ifjúsági regények, történelmi olvasókönyvek, matematikai feladatgyűjtemények és antológiák mellett kislexikonokat és egyéb referenciakönyveket is szép számban találhatnak kiadványaink között. A felsőoktatási intézményekbe jelentkező fiataloknak a sikeres felvételit, érettségit segítő kézikönyveinket szánjuk.

Felnőtt olvasóinknak háromnyelvű fotóalbumainkat, regényeket és gazdag képanyaggal illusztrált ismeretterjesztő- és tudományos album könyveinket ajánljuk.

Kiadónk fontosnak tartja Hajdú-Bihar megye és Debrecen természeti kincseit és szellemi, kulturális értékeit feldolgozó könyvek kiadását. Debrecen nevezetességeit, utcáit, templomait, a cívisváros védjegyévé vált épületeit és helyeit bemutató albumok mellett a város hírességeinek portréit tartalmazó könyveket is megjelentetünk.
Emellett gazdag választékát kínáljuk az egészséges életmód és szabadidő jegyében íródott kiadványoknak is, de szakácskönyvekből is gazdag a kínálat.

Könyveink nagy példányszámban, versenyképes áron készülnek, így arra is lehetőségünk van, hogy a piaci árakon, illetve sok esetben annál kedvezőbb áron kínáljuk azokat olvasóinknak.

Kiadványaink és egyéb termékeink az ország egész területén megtalálhatók igen széles terjesztői hálózatunknak köszönhetően. Ma már országszerte kaphatók könyveink nagykereskedésektől a vidéki üzletekig valamennyi típusú kereskedésben is.

Folyamatosan törekszünk kínálatunk további szélesítésére, olvasóink igényeinek még jobb megismerésére és kielégítésére.”

Bővebb – TKK könyvek

A TKK könyvek – infok itt! bejegyzés először a Spórolj naponta! jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Ne Vásárolj Semmit! nap 2021 – infok

Glamour napok 2021 tél – infok