in

Tesco szaloncukor 2018 – íme a kínálat

Tesco szaloncukor 2018 - íme a kínálat

Tesco szaloncukor 2018 – íme a kínálat.

Egyre közelebb a karácsony, a magyarok egyik kedvencét, a szaloncukrot is egyre több helyen kapni. A A Tesco szaloncukor kínálata az egyik leggazdagabb, ízre és küllemre egyaránt.

Mikulás és karácsony sincs itthon szaloncukor nélkül, s már évek óta szinte kimeríthetetlen az ízek tárháza. Sokan el is vesznek a bőségben, ezért a legjobb, ha ragaszkodunk azokhoz a helyekhez, ahol nagyjából minden kapható.

A Tesco szaloncukor kínálata gazdag, akár a saját márkásra, akár a más forgalmazótól származó édességekre gondolunk.

Az egyik kedvenc Tesco szaloncukor talán a narancsos krémmel töltött étcsokis, amely azoknak is megfelelő, akik nem kedvelik annyira az édes ízeket. A narancs pedig az örök karácsony íz, így ez telitalálat!

Ha valaki továbbra is maradna a gyümölcsös ízek mellett, de a tejcsoki szerelmese, neki remek választást jelenthet a sárgabarackos, körtés válogatás.

Idén is megtalálhatók továbbá a pörkölt mandulás, a szilvás, a karamellás és tojáslikőrös finomságok, hogy ismét csak néhányat emeljünk ki a Tesco szaloncukor kínálatából. Érdemes tehát nézelődni, sőt ha javasolhatjuk s van rá idő: kezdjük pár szemekkel, hogy kiderüljön, nekünk melyik a kedvenc ízünk.

Tesco Narancs Ízű Csokoládé Krémmel Töltött Étcsokoládés Szaloncukor 300 G

Milka Alpesi Tejcsokoládéval Mártott Marcipánízű Szaloncukor 338 G

Tesco szaloncukor akció

További jó hír, hogy a Tesco szaloncukrot nem csak a gazdag választék miatt érdemes keresni, hanem mert állandó akciókkal is várják a vásárlókat.

Tesco idén is tart szaloncukor akciót – íme a kedvezményes édességek.

Tesco Ananászos És Feketeribizlis Krémekkel Töltött Tejcsokoládés Szaloncukor Válogatás 300 G

Tesco finest szaloncukor

Várjuk a véleményed!

Eláll a lélegzeted ennek a karácsonyi dalnak a feldolgozásától!

Karácsonyi halárak 2018 – információk itt

Karácsonyi halárak 2018 – információk itt