in

Társkereső fotózás férfiaknak Budapest – Minden, amit tudnod kell!

Társkereső fotózás férfiaknak Budapest – Minden, amit tudnod kell!

Általában az emberek többsége a háta közepére kívánja és utálja, ha fotózzák. Azonban, ha online  társkeresésről van szó elengedhetetlen, hogy az ember mutasson magáról pár képet, amiken  jövőbeli szíve választottja láthatja, hogy is néz ki valójában.

Tulajdonképpen itt a kép alapján kell eladnod magad, olyan ez, mint az első benyomás! Tehát nagyon nem mindegy, hogy milyen képet töltesz fel magadról a társkeresőre, ha sikert akarsz elérni!

Fontos, hogy a fotók aktuálisak és hitelesek legyenek, és a kép központjában te legyél!

Ne használj régi fényképeket, még akkor sem, ha jól nézel ki rajtuk. Nincs annál nagyobb csalódás, amikor találkozol a kiszemelteddel és mást lát, mint akire számított!

Vannak bizonyos alapdolgok, amik sok ember számára egyértelműek, azonban muszáj leírnunk, hátha te nem gondoltál ezekre:

– Kerüld a szelfiket! A szelfik a kamera sajátosságából kifolyólag torz képet adnak. Lehet magadnak tetszel a fotón, de valóságban nem téged ad vissza az elkészült kép…

Használj olyan fotókat a profilodon, amiket mások készítettek rólad. A szelfik üzenete az, hogy magányos vagy és nincs senki, aki csinálna rólad pár képet. A legjobb eredmény érdekében bízd profi fotósra a dolgot!

– Kerüld a csoportképeket. Ne csinálj találóskérdéses játékot, hogy vajon ki lehetsz te a sok közül, mert hajlamosak az emberek azt gondolni, hogy te vagy a legrosszabb kinézetű a csoportból.

– Kerüld az olyan felvételeket, ahol ellenkező nemű emberekkel vagy!

Nézzük most milyenek az előnyös fotók!
 
Tudjuk, hogy sokan azt tanácsolják, hogy ne mosolyogj a képeken, de hidd el ez butaság! Sokkal szimpatikusabb, megnyerőbb leszel, ha villantassz egy szép mosolyt! Ha egy átlag ember direkt nem mosolyog a képen, akkor hajlamos bambának, dühösnek, fenyegetőnek kinézni.

Sok fotós létezik, aki készít portréfotókat, de a társkereső fotózás egy másik műfaj! Kevés fotós érzi ezt igazán. Nincs annál rosszabb, mint amikor kényszeredett, mű képek készülnek rólad! Nézd meg, hogy mi kit ajánlunk profi társkereső fotózásra! Klikk ide: Társkereső fotózás férfiaknak

Társkereső fotózás férfiaknak Budapest – Minden, amit tudnod kell!

 

A Társkereső fotózás férfiaknak Budapest – Minden, amit tudnod kell! bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Társkereső fotózás férfiaknak online – Íme az infók, amiket tudnod kell!

Portréfotózás társkereséshez – Itt vannak az információk!