in

Színes kontaktlencse az Alensa-tól – infok itt!

Színes kontaktlencse az Alensa-tól – infok itt!

Fontolgatta már, hogy kipróbáljon egy új szemszínt?

Vagy gondolkozott azon, hogy kihangsúlyozza az eredeti szemszínét? Ez mind lehetséges, ha színes kontaktlencsét visel. A színes lencsék rendelkezhetnek dioptriával vagy forgalmazhatják ezeket dioptria nélkül is.

A színes dioptria nélküli kontaktlencséket kozmetikai lencséknek is nevezik. A színes lencsék választékos megjelenésben és különböző jellemzőkkel rendelkeznek. Éppen ezért bízunk abban, hogy ez a rövid, színes kontaktlencsékről szóló összefoglaló hasznos lesz az olvasó számára.

Bővebb – Alensa szines kontaktlencse

Kiemelés, fedés, vagy őrülten színes kontaktlencsék?

Mivelhogy különböző színes kontaktlencse típusok léteznek, lebontottuk ezeket a leggyakoribb kategóriákra. Az Ön szemszínére a további külső faktorok, fényviszonyok, smink, ruházat és ruházati kiegészítők mind hatással lesznek, és így a színes kontaktlencsék végső színhatására is.

A kiemelő kontaktlencsék a legtermészetesebb változást biztosítják, míg a fedő kontaktlencsék teljesebb lefedettséget biztosítanak. Természetesen ha drámai változást szeretne egy partira vagy kiegészítőként a ruházatához, akkor arra is van lehetőség.

CRAZY: BULIRA, JELMEZHEZ VAGY COSPLAY-HEZ
TERMÉSZETES: MIN­DENNAPOS HASZNÁLATRA

Bővebb – Alensa szines kontaktlencse

A Színes kontaktlencse az Alensa-tól – infok itt! bejegyzés először a Spórolj naponta! jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Astoreo új katalógus – itt találod meg!

Mobil ujjtámaszok, fogást segítő eszközök rendelése – infok itt