in

Soproni nyereményjáték 2023 -Nyissatok és nyerjetek! A játék július 31-ig tart!

Soproni nyereményjáték 2023 -Nyissatok és nyerjetek! A játék július 31-ig tart!

Vásárolj egy promóciós csomagolású Soproni Klasszikus 0,5L dobozt, palackot vagy a résztvevő vendéglátóhelyek egyikében 0,5L csapolt korsót ajándék kuponnal!

Lesd meg a kupakot, nyitófület vagy kupont, és töltsd fel a benne található kódot a promóciós weboldalra 2023.05.01 és 2023.07.31 között!

Fotózd le és őrizd meg a nyitófület, kupakot vagy kupont!

Bővebb: Soproni nyereményjáték 2023

HOGYAN JÁTSZHATOK?

  • Regisztrálj a www.soproni.hu/nyaripromocio oldalon.
  • Vásárolj a Magyarországon található kiskereskedelmi vagy vendéglátó egységben legalább 1 db játékban részt vevő, promóciós csomagolású Soproni Klasszikus dobozos vagy üveges sört 0,5l kiszerelésben vagy szintén Magyarországon található a részt vevő vendéglátóhelyek* egyikében vásárolj legalább egy alkalommal, legalább 1 db játékban részt vevő Soproni Klasszikus 0,5 literes csapolt korsó sört ajándék kuponnal.
  • * A Soproni országos promócióval párhuzamosan a kijelölt vendéglátóhelyeken Soproni csapolt promóció is fut. A promócióban 1 db csapolt Soproni Klasszikus korsó vásárlása esetén sorsjegyet kaphatsz. A nem nyertes sorsjegyeken szereplő kóddal is részt tudsz venni a játékban, ha a kódot feltöltöd a soproni.hu/nyaripromocio weboldalra!
  • A Soproni csapolt promóció játékszabályát ITT éred el.
  • Keresd a nyitófül/kupak alatti vagy kuponon található kódot!
  • www.soproni.hu/nyaripromocio oldalon a Kódfeltöltés menüpont alatt, egy 6 karakter hosszú, míg a kuponok* esetében 7 karakter hosszú kód (nagybetűkből és számokból álló), valamint személyes adataid megadásával pályázatot küldhetsz be a napi vagy heti nyereményekért és indulhatsz a fődíjért is.

Bővebb: Soproni nyereményjáték 2023

MEDDIG TART A JÁTÉK?

A Játék 2023. május 1. 00:00:00 órától – 2023. július 31. 23:59:59 óráig tart.

Minden egyes játékhét 7 napos, és hétfőtől vasárnapig tart, kivételt képez az utolsó játékhét, ami 8 napos és hétfőtől hétfőig tart.

MILYEN SOPRONI TERMÉKKEL JÁTSZHATOK?

A részvételhez legalább egy darab, promóciós kiszerelésű Soproni Klasszikus dobozos vagy palackos sör 0,5l kiszerelésű termék megvásárlása szükséges.

Csapolt promóció esetén Soproni Klasszikus 0,5L csapolt korsó vásárlása esetén a nem nyertes sorjegyen szereplő kóddal is részt tudsz venni a játékban.

A Soproni nyereményjáték 2023 -Nyissatok és nyerjetek! A játék július 31-ig tart! bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Puskás Aréna koncertek 2023 – jegyek, infok itt!

Karóra úszáshoz online rendelés – ezeket ajánljuk!