in

Sopron Advent 2015: íme az időpont

Sopron Advent 2015: íme az időpont.

Az idei évben is hamisítatlan karácsonyi hangulattal, fenyő-, és fahéj illattal, étel és ital finomságokkal, kézműves termékekkel várják a soproniakat és a Sopronba látogató vendégeket Sopron Fő terére.

A rendezvényen a téren felállított óriás fenyőfa, a hívogató betlehem és a mindenki számára figyelemfelkeltő adventi kalendárium sokszínűsége mellett megtalálja a legkiválóbb hazai kézműves remekeket, kiváló ajándékokat vásárolhat a kirakodóvásárban és meleg finomságokkal kényeztetheti magát a kedves látogató!

Teakülönlegességek, forralt bor, puncs és természetesen gyermekpuncs mellett kicsit és nagyobbak örömüket lelhetik a színpadi programokon is, ahol Sopron szinte valamennyi iskolája és óvodája bemutatja műsorát. A legkisebbek és a kicsit nagyobbak után Sopron ismert, és még kevésbé ismert, de feltörekvő tehetségei csillogtatják meg tudásuk legjavát.

A programjaik során természetesen nem feledkezünk meg az ünnepvárás meghittségéről sem, minden vasárnap közösen gyújtjuk meg hatalmas adventi koszorúnk egy-egy újabb gyertyáját.

Esemény kezdete: 2015.11.27.
Esemény vége: 2015.12.23.

Bővebb hamarosan ITT.

Várjuk a véleményed!

Keszthelyi advent és karácsony: íme a programok

Olvasnivaló! Charles Dickens: Karácsonyi ének