in

Sok-sok karácsonyi ötlet – a The Body Shop ezt ajánlja

Játékos karácsony – imádnivaló ajándékokkal – mutatjuk a the-body-shop.hu tippjeit.

“Idén karácsonykor azt szeretnénk, ha felhőtlenül boldog lennél és szeretetet, békét és kedvességet sugároznál mások felé, ezért olyan ajándékcsomagokkal készültünk, amelyek nem csak kényeztetnek, de abban is segítenek, hogy elfelejtsd a mindennapi bosszúságokat, a kisebb-nagyobb problémákat és arra koncentrálj, ami fontos: a békés, szeretettel és nevetéssel teli együttlétre. Lepd meg szeretteidet gondoskodó ajándékokkal, hogy pont olyan különlegesnek érezhessék magukat, amilyenek valójában.” – áll a the-body-shop.hu oldalon

KÁPRÁZATOS ADVENTI KALENDÁRIUMOK

Csempéssz mosolyt a karácsonyi várakozás minden napjába valamelyik csodás Adventi Kalendáriumunkkal!

MEGNÉZEM >

LIMITÁLT KIADÁSÚ KARÁCSONYI ILLATOK

Hangulatos karácsonyi receptjeink pillanatok alatt köréd varázsolják az ünnepeket, hogy akkor is jó kedved legyen, amikor épp felnőtt dolgaid vannak.

MEGNÉZEM >

PAZAR APRÓSÁGOK

A kedvenceink! Legcukibb és legvidámabb kis ajándékaink alig várják, hogy egy önzetlen kedvesség főszereplői legyenek.

MEGNÉZEM >

ARCÁPOLÓ AJÁNDÉKDOBOZOK

Arcápoló ajándékaink a világ legkülönbözőbb pontjairól származó alapanyagok, kényeztető textúrák és a személyre szabott gondoskodás mellett, elegáns csomagolásuk miatt olyan különlegesek.

MEGNÉZEM >

TESTÁPOLÓ AJÁNDÉKDOBOZOK

Az ünnepi és hétköznapi kényeztető fürdőzés és testápolás mindenkinek jó ajándék lehet. Elegáns testápoló ajándékdobozainkat többféle illatban és méretben megtalálod!

MEGNÉZEM >

PRÉMIUM AJÁNDÉKOK

Legexkluzívabb ajándékainkkal lepd meg szeretteidet, akiknek a leginkább szüksége van a kényeztetésre. Prémium testápolóink, arcápolóink és parfümjeink igazán jól mutatnak majd a fa alatt!

MEGNÉZEM >

KARÁCSONYI SMINKEK

Idén télen minden szempontból a játékos csillogásé a főszerep. Játssz velünk együtt a különböző metálos és vibráló árnyalatokkal a szemhéjadon és az ajkadon!

MEGNÉZEM >

FÉRFIAS AJÁNDÉKDOBOZOK

Az elegáns és dizájnos fémdobozokban a legszükségesebb arc- és testápolókat valamint parfümöket rejtettünk különböző méretekben és illatokban, hogy életed férfiai igazi királyoknak érezhessék magukat!

MEGNÉZEM >

ILLATOS AJÁNDÉKDOBOZOK

Ikonikus Musk illataink a Henry Holland brit divattervező által megálmodott limitált kiadású csomagolásban várják, hogy meglepd velük szeretteidet! A londoni kultúrák és viselkedésformák színes kavalkádja jellemzi a csomagolások dizájnját.

MEGNÉZEM >

Várjuk a véleményed!

Megjelent az Éva magazin 2017-es adventi különszáma

Karácsonyi dallal rukkolt elő a Dumaszínház, vagy van benne egy kis turpisság?