in

Shell.hu nyereményjáték 2023 – Tour De Café – Szenzációs Nyereményfutam: A játék május 14-ig tart!

Shell.hu nyereményjáték 2023 – Tour De Café – Szenzációs Nyereményfutam: A játék május 14-ig tart!

Induljon Ön is a Tour de Café-n, a Shell Café szenzációs nyereményfutamán és regisztrált ClubSmart tagként legyen Öné egy Opel Mokka-e ​vagy nyerjen azonnali Shell Café ajándékokat, Shell V-Power üzemanyag utalványt 10 000 Ft értékben vagy extra ClubSmart pontokat!​
Kattintson, ismerje meg ajánlatunkat, és töltse fel kódjait a várva várt nyereményekért!​

Készen áll egy szenzációs nyereményfutamra? A Tour de Café nyereményjátékunk 2023. Január 30-án rajtol!

Vásároljon legalább 1500 Ft értékben Shell Café termékeket vagy tankoljon minimum 20L Shell üzemanyagot.

Kérje Promóciós Szelvényét fizetéskor a kasszánál, és nézze meg, hogy azonnali nyereményt vagy Promóciós kódot rejt-e a szelvénye!​

Azonnali nyeremény esetén kérje Shell Café termékét a kasszánál, vagy 10.000 Ft értékű Shell V-Power üzemanyag-utalványát használja fel a következő tankoláskor bármilyen Shell V-Power üzemanyagra.

ClubSmart pontnyeremény esetén töltse fel a Bónuszpont-kódot az alul található Kódfeltöltés gombon vagy a Shell Appon keresztül!

Ha Promóciós Kódot talál, regisztráljon a ClubSmart Programba, vagy jelentkezzen be ClubSmart Fiókjába, és töltse fel a kódot az alul található Kódfeltöltés gombon vagy a Shell Appon keresztül, hogy részt vehessen az autónyeremény-sorsoláson! A sorsolás időpontja: 2023. május 17.

Bővebb: Shell.hu nyereményjáték 2023

A Shell.hu nyereményjáték 2023 – Tour De Café – Szenzációs Nyereményfutam: A játék május 14-ig tart! bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Avon online katalógus – íme a legújabb Avon ajánlatok

2023. Februári Szerencsenapok Különsorsolásos Akció Nyereményjegyzéke