in

Segítség gyomorégés esetén

A Masticha Active segítség a gyomorégés esetén.

Amennyiben Ön rendszeresen tapasztal gyomorégést– általában heti több alkalommal, és nem csak a kerülendő ételek fogyasztásakor, lehetséges, hogy a gyomrában túlszaporodott Helicobacter pylori okozza nehézségeit.

Ez a baktérium számos gyomorproblémát idézhet elő, melyek gyomorfekély kialakulásához, vagy akár rákos megbetegedéshez is vezethetnek. Ebben az esteben javasolt orvoshoz fordulni. Összegyűjtöttük pár tippet agyomorégés otthoni enyhítésére.  Szükségszerű bizonyos változásokat bevezetni az étrendbe (részesítsük előnyben a könnyebb ételeket), továbbá az egészséges étkezési szokásokat betartani, esetleg emésztést segítő, a gyomor megfelelő működését támogató étrend-kiegészítőket szedni.

Masticha Active –PROBIOTIKUMMAL DÚSÍTOTT KIOSZI MASTICHA.

A Saccharomyces boulardii probiotikus élesztőgombák elnyomják a Helicobacter pyroli baktériumot, segítenek a gyomorfekélygyógyításában és segítikmegelőzni az emésztési és bélrendszeri nehézségeket.

A Lactobacillus reuteri DSM17648 pozitívan befolyásolja a terápia idejét. A Saccharomyces boulardii és a A Lactobacillus reuteri DSM17648 egy speciális probiotikum, mely ellenáll az antibiotikumoknak és az erős gyomorsavaknak, valamint a masticha antibakteriális hatásának is.

A Segítség gyomorégés esetén bejegyzés először a Spórolj naponta! jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Feketenadálytő kenőcsöt keresel? Adunk egy tippet!

Diétás receptek hasmenés után