in

A Penny közleményt adott ki az ünnepi nyitva tartás kapcsán

Üzleteink december 24-én zárva tartanak – indul a Penny Market tájékoztatója.

Nyugodt karácsonyi készülődés dolgozóinknak és vásárlóinknak

Vállalatunk vezetése úgy döntött, idén december 24-én zárva tartjuk boltjainkat, hogy munkatársaink is nyugodtan készülhessenek a szentestére. Természetesen vásárlóinkról sem feledkezünk meg: hogy időben szerezhessék be a karácsonyi vacsora hozzávalóit, december 21-e és 23-a között minden üzletünk hosszabbított nyitvatartással, este tízig várja majd a vásárlóinkat.
Számunkra alapvető érték a hagyományok tisztelete, amit a Magyarországon több mint 21 éves működésünk során a kezdetek óta szem előtt tartunk. Ennek jegyében az üzleteink nem nyitnak ki december 24-én, lehetővé téve a munkatársaink számára, hogy a teljes napot ünnepi készülődéssel tölthessék családjuk és barátaik körében.
Mindemellett nem feledkezünk meg arról sem, hogy biztosítsuk vásárlóink számára a zavartalan karácsonyi nagybevásárlás lehetőségét: az ünnepek előtt is könnyedén lehet tele a hűtő a termékeinkkel, hiszen december 21. csütörtöktől 23. szombatig minden bolt este tíz óráig tart nyitva.

„A Penny Market számára kiemelten fontos, hogy dolgozóinak megfelelő munkakörnyezetet biztosítson. Ezt támasztja alá az is, hogy szeretnénk, ha kollégáink a lehető legnyugodtabb körülmények között várhatnák az év egyik legfontosabb ünnepét. Meghosszabbított nyitvatartásunkkal vásárlóink készülődését szeretnénk megkönnyíteni: a szentestét megelőző napokban is a tőlünk megszokott kiváló minőségű és friss áru várja őket jó áron polcainkon” – hangsúlyozta Jens-Thilo Krieger CEO, az ügyvezető igazgatónk.

„Hiszünk abban, hogy vásárlóink elégedettségének kulcsa motivált, elkötelezett csapatunk munkájában rejlik. Bízunk benne, hogy ezzel a kezdeményezéssel hozzájárulunk ahhoz, hogy mind vásárlóink, mind munkatársaink számára kellemesen teljenek a karácsonyi ünnepek” – tette hozzá Silke Janz logisztikáért és pénzügyekért felelős ügyvezetőnk.

Várjuk a véleményed!

Nyári Károly karácsonyi koncert 2017 – infok, jegyek itt

Íme a legunalmasabb karácsonyi ajándékok