in

Őszi kedvezmények várnak – Nézz be az Alza.hu-ra

Őszi kedvezmények várnak – Nézz be az Alza.hu-ra.

Az „Őszi kedvezmények” kampányban történő részvétel az alábbi feltételek mellett történik:

A Kampány időtartama 2021. szeptember 06. (0:01 óra) és október 10. (23:59 óra) között.

Az Alza kedvezményt biztosít a „OSZIKEDVEZMENYEK10” kedvezménykóddal megjelölt és annak felhasználása esetén 10% mértékben, a „OSZIKEDVEZMENYEK15” kedvezménykóddal megjelölt és annak felhasználása esetén 15% mértékben és a „OSZIKEDVEZMENYEK18” kedvezménykóddal megjelölt és annak felhasználása esetén 18% mértékben és a „OSZIKEDVEZMENYEK20” kedvezménykóddal megjelölt és annak felhasználása esetén 20% mértékben, ezen a weboldalon lejjebb felsorolt termékek megvásárlására a Kampány időtartama alatt a készlet erejéig.

A 10%, 15%, 18% vagy 20% kedvezményt a Kampányban besorolt Termékeken feltüntetett Kedvezménykód vásárlói kosárban történő érvényesítését követően veheted igénybe.

Egy vásárlás során a Vásárló csak azonos árkedvezményű Terméket vásárolhat, azaz például nem lehet 10% kedvezménnyel, később pedig egy másik Terméket 15% vagy 18% vagy 20% kedvezménnyel vásárolni egy megrendelésen belül. Ilyen esetben több megrendelést kell létrehozni, hogy a megvásárolni kívánt Termékek mindig azonos százalékos kedvezménnyel rendelkezzenek.

A kedvezmény nem vonható össze más kedvezménnyel.

Bővebb – Őszi kedvezmények

 

A Őszi kedvezmények várnak – Nézz be az Alza.hu-ra bejegyzés először a Spórolj naponta! jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Október 15-ig tart az Euronics Kuponnapok – érdemes benézni!

Szereted a retro cuccokat? Ezt nézd! Íme a Retro Melegszendvics sütő