in

OMV nyereményjáték 2023 – tankolj és nyerj! A játék augusztus 31-ig tart!

OMV nyereményjáték 2023 – tankolj és nyerj! A játék augusztus 31-ig tart!

Tankoljon töltőállomásainkon 2023. június 12. és 2023. augusztus 31. között egyszerre legalább 25 liter OMV MaxxMotion prémium üzemanyagot, regisztrálja bizonylatát honlapunkon és nyerjen akár naponta 5 000 SuperShop pontot, hetente egy ötcsillagos kényeztetést a varázslatos Ausztriába vagy vigye haza a fődíjunkat, egy magas felszereltségű Audi Q3 Sportback TFSI e Plug-in Hybrid-et!

Fődíj

A játék végén az érvényes regisztrációt benyújtó játékosok között kisorolásra kerül egy vadonatúj, magas felszereltségű Audi Q3 Sportback TFSI e Plug-in Hybrid! Egy igazán felvillanyozó autó S line belső kialakítással, multifunkciós bőrkormánnyal és fekete első sportülésekkel.

Heti nyeremény

Az érvényes regisztrációt beküldő játékosok között minden héten kisorsolásra kerül egy pihentető üdülés* két éjszakára, két fő részére félpanziós ellátással Ausztriába, a mesés Schladming-Dachstein régióban elhelyezkedő, Imlauer Hotel Schloss Pichlarn***** szállodába.

Heti nyerteseknek az utazás időtartamára biztosítanak egy Audi tesztautót*, amihez ráadásul még egy 50 000 Ft értékű, Magyarországon felhasználható OMV üzemanyagutalványt is adnak!

Napi nyeremény, kizárólag SuperShop kártyabirtokosok részére

Azon kártyabirtokosaink, akik a vásárlás alkalmával használták SuperShop hűségkártyájukat és jelezték ezt a bizonylat feltöltésekor, esélyük nyílik megnyerni a napi 5 000 SuperShop pontot!

Bővebb: OMV nyereményjáték 2023

A OMV nyereményjáték 2023 – tankolj és nyerj! A játék augusztus 31-ig tart! bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Magyar Posta nyomkövetés ügyfélszolgálat – infok itt

MPL nyomkövetés: ügyfélszolgálat, telefonszám, infok