in

Nike cipő – online rendelés itt Copy

Nike cipő – online rendelés itt.

A Nike egy sportruházati cég, amelynek székhelye korábban Beavertonban, Oregonban, Bill Bowerman által, 1964 -ben Blue Ribbon Sports néven alakult. 1966 -ban nyitották meg első kiskereskedelmi üzletüket, és 1972 -ben dobták piacra a Nike márkájú cipőt.

Az olyan sportolókkal folytatott együttműködés, mint Michael Jordan, Mia Hamm, Roger Federer és Tiger Woods, megnövelte a Nike márka népszerűségét és rajongóit szerte a világon. Jordan és az Air Jordan cipőinek sorozata nemcsak nagy sikert hozott a Nike -nak, hanem anyagi hasznot is, és jelenleg is sikeres márka. A mai környezet továbbra is kihívást jelent minden vállalat számára, hogy kihasználja alapvető erősségeit, miközben gyorsan alkalmazkodik.

A Nike mindezt úgy teszi, hogy arra összpontosít, amit a legjobban csinálunk – nagyszerű termékeket hoz létre, meggyőző történeteket mesél, és minden lehetőséget megragad a versenyképes elkülönülés fokozására.

A Nike küldetése: „Inspirációt és innovációt hozni a világ minden sportolójához.” És ahogy Bill Bowerman, a társalapító egyszer azt mondta: „Ha van tested, akkor sportoló vagy.”

BővebbNike cipő online rendelés

A Nike cipő – online rendelés itt Copy bejegyzés először a Spórolj naponta! jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Nike cipő – online rendelés itt

Férfi nike cipő – online rendelés itt