in ,

moljatek.hu – infok itt!

moljatek.hu – infok itt!

“Csatlakozz közösségünkhöz, hogy izgalmas nyereményjátékokban vehess részt, értékes nyereményekért! Regisztrálj a MOLJÁTÉK felületén, hogy mindig elsőkézből értesülhess legújabb promócióinkról!

Egyetlen regisztrációval megannyi élmény és játék vár rád! Nem kell többet attól félned, hogy elfelejted az email címed és lemaradsz valamiről.

Megújuló nyereményekkel és tematikákkal, de a tőlünk megszokott minőséggel várunk téged egész évben praktikusan, egy helyen!”

JÁTÉK MENETE

1 . REGISZTRÁLJ A MOLJÁTÉK ONLINE PROGRAMBA VAGY LÉPJ BE!
2. ADD MEG, VAGY FRISSÍTSD A MULTIPONT KÁRTYÁD ADATAIT a Multipont adatok menüpontban! Ha nem adod meg a Multipont kártyád adatait, akkor csak a játék végén, az iPhone 12 telefon sorsolásában veszel részt.

3. HASZNÁLJ FEL LEGALÁBB 100 MULTIPONTOT ALKALMANKÉNT KÁRTYÁDRÓL, minden felhasznált minimum 100 pont biztosít 1 esélyt a nyerésre!

1 alkalommal kerülhetsz be a sorsolásba minden olyan alkalommal, amikor legalább 100 pontot használtál fel, függetlenül a pontfelhasználás nagyságától. Minél több alkalommal használsz fel 100 pontot, annál több esélyed lesz a játékban. Pl. Egy alkalommal felhasznált 500 pont 1 esélyt biztosít a sorsolásokban, de 5 db, alkalmankénti minimum 100 pontos pontfelhasználás 5 esélyt nyújt!

4. NYERD MEG A HETENTE VÁLTOZÓ NYEREMÉNYEK EGYIKÉT!
5. VIDD HAZA A FŐNYEREMÉNYT egy 16″-os MacBook Prot!

6. EXTRA NYEREMÉNY IS VÁR, a játék végén egy iPhone 12 telefont sorsolunk ki minden résztvevő között!

Bővebb: moljatek.hu

A moljatek.hu – infok itt! bejegyzés először a Spórolj naponta! jelent meg.

Várjuk a véleményed!

DM online webshop – dm online rendelés itt

MOL nyereményjáték 2021 – infok itt!