in ,

Mire jó az Auchan bizalomkártya?

Auchan bizalomkártya – mire jó? Íme a válasz!

A kártya előnyei

EGYSZERŰ ÉS INGYENES REGISZTRÁCIÓ, AZONNALI KÁRTYAKIVÁLTÁS

Az Auchan Bizalomkártya programba történő regisztrációra lehetőség nyílik az összes hazai Auchan áruházban, illetve az interneten keresztül is.A regisztráció mindössze néhány percet vesz igénybe a kártyatulajdonos adatainak megadásával.

A weboldalon történő igénylés esetén kártya bármely áruház vevőszolgálatán rögtön átvehető, mindössze egy egyszerű kérdés megválaszolására van szükség.
A Bizalomkártya a kiadás után azonnal aktív, a pontgyűjtés máris megkezdődhet. A kártya mellé 1 db társkártya is jár.

GYŰJTSE A PONTOKAT MINDEN VÁSÁRLÁS ÉS TANKOLÁS ALKALMÁVAL!

Hozza magával minden vásárláskor Bizalomkártyáját!Minden áruházainkban elköltött 1000 Forint után 10 pontot írunk jóvá Önnek. Az Auchan töltőállomásokon történő, bármely típusú üzemanyag megvásárlása esetén – minden egész liter után – 2 bizalompont gyűjthető.
A pontgyűjtéshez Önnek nincs más dolga, mint a pénztárhoz érve a blokkolás megkezdése előtt átadni Bizalomkártyáját érvényesítésre kollégánknak.

Egy vásárlási tranzakció során a vásárlás végösszege után legfeljebb 500 (ötszáz) Bizalompont gyűjthető.Az Auchan meghirdethet extra Bizalompont gyűjtési lehetőségeket (pl. Családi és Nyugdíjas nap) melyben Bónusz Pontok jóváírást teszi lehetővé.

A bizalomkártya működése

EGY REGISZTRÁCIÓ, KÉT KÁRTYA!

Minden Bizalomkártya mellé egy darab társkártya is jár, mely szabadon átruházható.A Fő és Társkártyához egy pontegyenleg tartozik, így lehetőség nyílik arra, hogy családtagjával közösen gyűjtsék a Bizalompontokat, gyorsan gyarapítva ez által a pontegyenleget!
FIZESSEN BIZALOMPONTOKKAL! VÁLTSA PONTJAIT KEDVEZMÉNYRE!

Összegyűjtött pontjait áruházaink pénztáránál történő fizetéskor tudja kedvezményre váltani, hiszen minden beváltott 10 Bizalompont 5 Forintot ér.

Amennyiben szeretné felhasználni Bizalompontjait, akkor jelezze pénztáros kollégánknak, hogy kártyán található pontértéket szeretné levásárolni. A felhasználni kívánt összeg levonódik Bizalompont egyenlegéből és a vásárlási érték végösszegéből, s Önnek csak a fennmaradó részt kell kiegyenlítenie hagyományos fizetőeszközzel.

Az egy vásárlási tranzakció során felhasználható Bizalompontok minimum száma 1.000 (ezer), értéke 500 (ötszáz) Ft. Egy vásárlási tranzakció során legfeljebb a vételár 90%-a egyenlíthető ki Bizalompontok felhasználásával. Abban az esetben, ha a vásárlás során a vételár bármekkora hányadát Bizalompontok felhasználásával egyenlíti ki, úgy Áfá –s számla kiállítására az Áruház vevőszolgálatán kerülhet csak sor és kizárólag a Bizalomkártya tulajdonos nevére szólóan.

Auchan bizalomkártya

 

 

A Mire jó az Auchan bizalomkártya? bejegyzés először a Spórolj naponta! jelent meg.

Várjuk a véleményed!

UPC DIRECT ügyfélszolgálat telefonszám

Auchan bizalomkártya app – infok, letöltés itt